PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=271498}

Piła III

Saw III
2006
6,2 84 tys. ocen
6,2 10 1 83817
4,8 21 krytyków
Piła III
powrót do forum filmu Piła III

Piła I trzymała napięcie i była w swojej treści nawet nowatorska,przez co wzbudziła zainteresowanie widzów i krytyków, natomiast kolejne części są tylko równią pochyłą dla pomysłodawców. To co mozemy poczytać w recenzji odzwierciedla obraz na ekranie: brak fabuły. Widz karmiony (dosłownie) jest coraz bardziej wymyślnymi obrzydliwościmi jak mielone gumowe świnie, wymyślne machiny, których nie powstydziłaby się NASA, czy retrospekcjami tak wklejanymi,że czasem można dojść do wniosku,że montarzysta przysnął. To wszystko okraszone jest wszechobecnym brudem,mrokiem,kolorem czerwieni, tak abyśmy jeszcze głośniej nie komentowali braku sensu, a już na pewno logiki.Dla maniaków jak najbardziej, dla bardziej wymagajacych szkoda czasu.Dla mnie słabo.

ocenił(a) film na 3
macrac1068

100% racji. pierwsza czesc -to bylo cos nowego, zas kolejne z naciagana fabula (jesli mozna mowic o jakiejkolwiek) gdzie motywem jest haslo "jakby tu usmiercic kolejnego czlowieka" jak dla mnie za bardzo psychopatyczny. nie wynioslem nic z tego filmu. poprostu zalosny. jesli komus sie podobal -prosze na mnie nie wrzeszczec -to tylko moja opinia

ukasz1412

NIE ZNASZ SIE DZIECKO NA FILMACH TO SIE NIE WYPOWIADAJ

ocenił(a) film na 3
prawniczek6112

właśnie o powstrzymanie się od takich wypowiedzi prosiłem. poprostu uwielbiam ludzi z motywem przewodnim w zyciu: "racje mam ja i tylko ja a kazdy kto nie ma racji niech zginie spalony na stosie"
PS dziekuje za nazwanie mnie dzieckiem, wreszcie ktos zrozumial ze masz tyle lat na ile sie czujesz x] pozdrawiam :)