Piła III

Saw III
2006
6,2 84 tys. ocen
6,2 10 1 83937
4,8 21 krytyków
Piła III
powrót do forum filmu Piła III

Jak morza mdleć na filmie , ja mam 12 lat i oglądałem 1 i 2 część a 3 obejrze bo zapowiada sie ciekawie pewnie będom mocne sceny ale bez przesady ,Przeciesz 1 i 2 cześć to nie horrory . Aha ludzie pytaja się np :mam 13 lat i czy wpuszczą mnie na teksańksa masakre piłą mechaniczną :początek
albo na piłe 3 a odpowieć jest taka w kinepolis TAK bo ja byłem w wieku 11 lat tam na filmie ,,Sailent hill'' ,,Zejście'' a teraz wybieram się na teksańksą masakre piłą mechaniczną :początek i pakt milczenia jak obejrze to powiem czy fajne filmy czy nie.Aha jak co to sorry za błędy ....

ocenił(a) film na 4
tomb_legend

jak można przesadzać??
http://film.wp.pl/p/id,72309,wiadomosc.html?id=72309&rfbawp=1162838017.754&ticke t=7341381552893151MGz9zamy56PEPEWSHZbQ0TtbP%2BDQTGYBSkjfZBnppRBk%2BHLs1RaCzwuNSo Y7pOBFcDkgqOaBE0GSrJGArrV1FwRLxyhbTq7wFY29wPz1OYY%3D [film.wp.pl/p/id,72309,w...]
poczytaj, to są autentyczne wypadki w trakcie premierowych pokazów
Pozdrawiam;)

tomb_legend

To w końcu ile masz lat? 11, 12 czy 13?
Bo raz mówisz, że masz 12 a potem że 13. ;)

ocenił(a) film na 6
mirrored

ja mam 12 a ci co mają 13 lat boją się że niewpuszczą ich do kina .

tomb_legend

2 pytania :
01 - Widziałeś kiedyś jakąś komedię?
02 - Ile morderstw masz na swoim koncie?

ocenił(a) film na 6
Konner

Wiesz gościu co napisałeś napisze jescze raz
01-widziałeś kiedyś jakąś komedię ???(masz mnie za debila czy co jaki człowiek nieoglądał w życiu komedi,a zwłaszcza ze ja co dzień oglądam komedie)
02-Ile morderstw masz na swojim koncie(ha ha no bo zaras pękne te słowa musiał jakiś debil na pisać. Komentujecie tak a w życiu obejrzałem z 15 horrorówz czego 3 w kinie ...)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
tomb_legend

Twoje wypowiedzi są na poziomie debila (to do bartosza)

ocenił(a) film na 7
Aff

Wiesz co bartosz może mniej błędów ortograficznych ponieważ oczerniasz ludzi w wieku 12,13 lat np:mnie.

ocenił(a) film na 7
chudy_12

Jak coś ci się nie podoba to zostaw to dla siebie i nie pisz nowych tematów.

ocenił(a) film na 6
chudy_12

ostatnie zdanie w mojim poście brzmi ,,Jak by co to sorry za błędy''

ocenił(a) film na 7
tomb_legend

Ok ale trudno napisać poprawnie zdanie?

chudy_12

pomijajac fakt ze bartosz wypowiada, tudzież wypisuje jak debil (jak wiekszosc zauwazylo co w zasadzie da sie wytlumaczyc mlodym wiekiem, wiec jeszcze moze jakis ratunek da niego sie znajdzie poprzez dlugotrwala i skuteczna edukacje), ale najbardziej ciekawe w jego wypowiedzi jest to ze chlopak w ciagu paru miesiecy postarzal sie o 2 lata, do kina to musiales chodzic z predkoscią swiatla, bo skoro masz teraz 13 lat, a Silent Hill widziales w kinie majac lat 11 (a do kin wyszedl jakos kolo maja tego roku, czyli zaledwie 6 miesiecy temu) , znaczy to tym samym ze widziales ten film 2 lata temu zanim wogole go wyprodukowano, powiedz mi gdzie te kino jest, moze puszczaja w nim juz silent hill 2 ktore ma wyjsc za rok, dwa??? Sprawdz i zdaj recenzje nam. (bez urazy ale jak widze idiotyzm i zaklamanie to musze skomentowac)

P.S. zamiast chodzic do kina na filmy ktorych jeszcze w produkcji niema to zacznij chodzic na jezyk polski, w szczegolnosci na gramatykę:)pozdro

ocenił(a) film na 8
maxreal

ja nigdy nie miałam problemów z czymś takim, że nie wpuszcza mnie do kina :/ Mając 12 lat chodziłam na filmy od 15, teraz mając 16 nikt mi nic nie mówi jeśli chodze na filmy dla pełnoletnich... ;/ Wogóle nie wiem po co takie ograniczenia, chyba jak ktoś decyduje się iść na film, to mniej więcej wie co w nim będzie... ;P

maxreal

Ale mnie denerwujecie. Bartosz zaczął swojego post ?, ja mam 12 lat... co z tego że wypisuje głupoty (ma 12 lat) ? mimo wszystko wypadałoby przeczytać dokładnie jego wypowiedź a nie czepiać się bezsensu. Do Bartosza ja robię błąd ort. w prawie każdym słowie dlatego do każdego wypowiedzi na forum używam word-a i sprawdzam pisownie radzę też tak robić bo ludzie jak masz błędy nie czytają twojej wypowiedzi tylko czepiają się błędów (i tak zamiast merytorycznej dyskusji mamy 20 postów o ortografii), a pyzatym to zostaje na długo wiec warto zastanawiać się nad każdym wpisanym zdaniem. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
tomb_legend

Czlowieku masz 12 lat jestes w wieku mego brata za hiny cie niewpuszcza na texanska masakre a o pile 3 nawet sie nie wypowiadaj bo go niewidziales

tomb_legend

I moim zdaniem powinnie sie bac bo uwazam ze ich nie wpuszcza na pile 3 a CONAJMNIEJ nie powinni! zbyt drastyczny i schizowski, bardziej niz poprzednie czesci. Sama bylam na nim mw kinie ze 2 tyg temu i do dzis jak sobie przypomne to zaczynam sie w srodku denerwowac...zaden horror tak na mnie jeszcze nie zadzialal.

tomb_legend

Dziecko do piaskownicy a nie takie filmy ogladac. Weź się lepiej do nauki bo nie umiesz za bardzo wypowiedzi skleić. Trochę się zmęczyłem jak to czytałem. Debilem to jesteś TY.

Raven_33

Przesadzacie ludzie.To że chłopak ogląda takie filmy to nie znaczy jeszcze że psychika mu się od tego skrzywi.W dzisiejszych czasach 12-latkowie są trochę inni niż 100 lat temu.Napewno nie bawią się w piaskownicy(trochę realizmu). Może wy macie taką słabą psychę że uważacie że po obejrzeniu filmu ktoś mordercą się stanie...W takim razie sami powinniście ograniczyć się do oper mydlanych bo nigdy nie wiadomo co sie tam w waszych umysłach zalęgnie.Ja studiuję pedagogikę specjalną i osobiście nie uważam że 12-latek nie może oglądać takiego filmu

Po za tym jak sami jesteście tacy dorośli to trochę dziwne jest że wyzywacie od debili kogoś kogo nawet na oczy nie widzieliście.Co do błędów ortograficznych zawsze można mieć dysortografię,prawda?

kasiaczek2007

Po pierwsze to on wyzywa od debili. Przeczytaj sobie uważnie. Teraz wszyscy będą się zasłaniać dysortografią.

Raven_33

Jeden z moich ulubionych filmów , czekam na 3 . po obejrzeniu 1 i 2 uwazam ze bedzie to premiera roku

Talib

Bartosz niewiem czy ty sie na wielkiego cwaniaka i twardziela ,ktory oglada takie filmy by poszpanic jakich on to produkcji nie oglada.Szczerze nie lubie takich filmów w których zabijanie niewinnych ludzi jest głównym motywem przewodnim filme .Ja wole starch przez duze S ,wole horrory typu psychologiczno-zagadkowe (np.The Ring,Grudge,Lśnienie,Drabina Jakubowa i wiele innych tego typu ,czy chocby dob re thrillery (Identity ,Saw (tylko pierwsza czesć ),Milczenie owiec ( thriller psychologiczno - rzezniczy :D ale pozatym ok ) .Zaraz oczywiscie po opublikowaniu mojego komentarza zaczna sie odpwoiedzi w stylu ,,a ja np. sie taich filmów nie boje " .Sam sie ich nie boje ale sa to kalsyki i tka dla przykladu podaje ,bo wybaczcie ale w ole takie kino iz splywajace hektolitry krwi na ekranie .Uwierzcie takie kino lepiej sie oglada i bardziej trzyma w napieciu !!

ocenił(a) film na 6
nicctt1313

Ja niepisałem że lubie filmy w których zabijanie niewinnych ludzi jest głównym motywem przewodnim ...I niezgrywam się na żadnego cwaniaka,
Dóżo osób w mojim wieku ogląda horrory bo w wieku 20 lat raczej takie filmy cię nieprzestraszą tylko rozbawią

tomb_legend

Ok ok tylko problem w tym polega ,ze ja mam 15 lat .A w twoim wieku ogladalem Milczenie Owiec i Hannibala .A kolejne czesci Saw mnie nie kreca ,Teksanska Masakra tez niezbyt (choc srednaik ) ,ale zbytnio nie lubie tego typu filmów .Ale jesli mowa o horrorach i thrillerach ogladnij sobie np. na poczatek The Ring lubGrudge a z thrillerów to Identity (spodoba ci sie ),Twin Peaks lub Siedem (ten tez ci sie spodoba )

tomb_legend

I tu się mylisz wieku 20 lat masz inne podejście do sprawy. Ja w twoim wieku tez oglądałem takie filmy i spływał po mnie jak po kaczce. Teraz zdecydowanie inaczej patrzę na róże horrory, thrillery, itp. (niemowie o takich typu Jason n ?te są naprawdę zabawne), choć fakt faktem mało ich oglądam. W sumie to całkiem normalne że takie filmy Ci się podobają.

P.S.
Zawsze zastanawiaj się 10 razy zanim kogoś nazwiesz debilem szczególnie na forum!

tomb_legend

Co? 20 latek się nie przestraszy? Wystarczy dobra atmosfera i dobry (DOBRY) horror. NIe jakaś siekanka, w której tylko kończyny latają po ekranie, tylko horror. Najlepiej psychologiczny. Taki (i to jest definicja mojego idealnego horroru) w którym boimy się tego, co możemy zobaczyć. A nie tego co widzimy.

ocenił(a) film na 6
Zdenio

Wczoraj oglądałem piłe 3 coprawda brat ściągną mi z neta. Są tu mocne sceny ale tylko kilka czyli :rościąganie człowieka ,operacja bleee, ,wyrywnie łańcuchów i końcówka filmu . Myślę że niejedna osoba będzie zawiedzona tym filmem...
Aha do kitu że zginoł Jigsaw i Amanda

tomb_legend

aha O_o dzięki dzieciaku za spojlera :| To juz w sumie nie musze ogladac filmu nie?

tomb_legend

hehehe amande jakos orzywią bo przeciez ma byc 4 a film jakos szczegolnie mnie nie zaskoczyl...jest dobry ale jednak jedynka wumiata =))

bulk

Kompletnie nie rozumiem jak mozna mdlec na Pile, ktora nie jest wcale zbyt drastycznym filmem, tylko Pikusiem przez bardzo duze P. Poswieccie chwile uwagi i zerknijcie prosze na ciekawostki do tego filmu:
http://www.filmweb.pl/Hei+tai+yang+731++1988++ciekawostki,FilmCuriosities,id=130 383 [www.filmweb.pl/Hei+tai+...]

I co wy na to fani 'Piły-shitu' uwuzajacy ja za wielce drastyczny i krwawy film..?