Piła III

Saw III
2006
6,2 84 tys. ocen
6,2 10 1 83933
4,8 21 krytyków
Piła III
powrót do forum filmu Piła III

Nie wiem czy cos przeoczylam, ale zastanawia mnie kto w koncu byl mężem tej pani doktor? Bo na poczatku rozmawiala z Chrisem, który mowil chce rozwodu, a na koncu mowia, że Jeff to jej mąż a jego dzieci to rowniez jej dzieci.. :| Zeby poslubic Chrisa musiala rozwieść się z Jeff'em, więc w takim razie, gdy mowi pod koniec, że oddalaby wszystko zeby zobaczyc swojego meża to chyba powinno chodzic o Chrisa? A jak pojawia się Jeff to mowi, że kocha jego... Więc w koncu jak to jest?
Troche to pokrecone, albo jak pisalam juz wczesniej - cos przeoczylam..

A ogolnie to film mi się bardzo podobal, troche za duzo flakow na poczatku :P No i bardzo mało miała ta pierwsza 'zbrodnia' zwiazku z caloscia. Ale miło, że pokazali troche wczesniejszych wydarzen :>

InesVarjo

"Zeby poslubic Chrisa musiala rozwieść się z Jeff'em"

A czy ktokolwiek mowil, ze poslubila Chrisa? Ano nie. Spotykala sie z nim "na boku", Chris to nie maz a kochanek, ktory napomykając o rozwodzie mial na mysli rozwód jej z Jeff'em.

ocenił(a) film na 9
InesVarjo

Dokładnie tak. Chris to kochanek pani doktor. Zaś Jeff, to jej mąż,którego zdradzała. A ten 8-letni chłopczyk, który zginął w wypadku, to synej Jeffa i pani doktor Lynn. :)Jak dla mnie film extra.Owszem najbrutalniejsza jest 3 ze wszystkich części Piły.