Piła III

Saw III
2006
6,2 84 tys. ocen
6,2 10 1 83933
4,8 21 krytyków
Piła III
powrót do forum filmu Piła III

nie kręci mnie oglądanie takiego bezsensownego kina, bo jeśli dziś film z którego ludzie uciekają (biorę pod uwagę najnowsze informacje z WB) jest dla niektórych przepiękny to znak, że pora umierać, nie mam pojęcia po co ktoś kręci coś takiego. dwójka i jedynka, znośna, ale trójka to już zwyczjne wylewanie wiader krwi na ekran, nie zazdroszczę fanom tego filmu, bo jak dla mnie prezentują pewnego rodzaju zboczenie. Patrzenie na czyjąś krzywdę nie może być piękne. TO CHORE KINO!!

fisher

Przyznam szczerze, ze masz racje, jesli pisanie ze patrzenie na takie rzeczy jest piekne to faktycznie jest to juz chore zboczenie! Obejrzalem tylko pierwsza czesc i powiem, ze troche zaluje, gdybym wiedzial ze to zacznie tak dzialac na psychike czlowieka, to bym nie obejrzal wogole!

fisher

halo, to tylko film. czemu podchodzicie do tego tak strasznie poważnie? gdyby wszysyc mieli w ten sposób patrzeć na kino, to w ogóle nie byłoby horrorów, anie thrillerów, ani nawet zwykłych kryminałów. fakt, że zareagowaliście w ten sposób świadczy tylko o tym, że nie odróżniacie rzeczywiśctości od fikcji, a to już pierwszy krok do choroby psychicznej...

sportowiec

nie kręciliby komedii, bo tam też są dziwne sceny aby się posmiać, a które normalnie by sie nie zdarzyły. nie mają prawa/
a jak działają na psychikę, ho ho.
a m jak miłosc..... ale działa , jeeeezuuuu

sportowiec

halo, to tylko recenzja...................... ..

fisher

halo, ja tylko odpowiedziałem na tą recenzję

ocenił(a) film na 7
sportowiec

halo, to nie jest recenzja....

użytkownik usunięty
Syaimaral_sama

ale z was ciule, niechcesz nie ogladasz, jak sie nie znasz nie pisz, komentarze czesto sa irytujace i ten jest jak i wiele innych skierowane pod tym filmem, nie ma filmu ktory by mna porzadnie wstrzasnal dlatego ogladam tego typu filmy...
pozdro600 i milego ogladania

jak dla mnie nic strasznego - troche krwi sie wylalo i tyle - nawet sie posmialismy chwilami :)

a z ciebie największy, a tak w ogóle, ludzie, którzy urzywają takiego języka są warci tego beznadziejnego filmu. Oklaski dla normalnych...

ocenił(a) film na 7
fisher

zastanawiam się i wciąż nie czaje po jaką cholere oglądałeś 3(słownie trzecią)skoro nie trawisz takich filmów to po co się brałeś się za trójke co myślałeś że nagle realizatorzy pójdą w drugą stronę i stworzą jakiś inny film??Każdy lubi co innego ja na przykład nie trawie romantycznych historyjek i omijam takie filmy szerokim łukiem tak samo fora poświecone takim filmom nie wypisuje że "Ona to on" to badziew i film dla płytkich ludzi

więc człowieku spiepszaj i nie zakładaj takich beznadziejnych tematów

emade24

emade male brawko ode mnie masz :) zgadzam sie w 100% a ty koles uwazasz ze tylko nienormalni ogladaja takie filmy ? moim zdaniem cala saga pily jest bardzo ciekawa i jak najbardziej podoba mi sie ten film...a to ze ludzie wychodzili w czasie projekcji wcale nie oznaczalo ze ta czesc byla beznadziejna i oddalala sie od 2 poprzednich...to drastyczne sceny nie pozwolily ludziom o slabych nerwach wytrzymac na projekcji co oznacza ze sie na tego typu filmy nie nadaja...a skoro juz pierwsza i druga czesc ciebie nie ciekawila i uwazales ze to chory film to zgadzam sie z reszta "po kiego grzyba obejrzales 3 czesc" ?