zgadzam się w zupełności to jest poprostu kpina w USA w tym czasie ten film pewnie będzie planowany żeby wejść na DVD ;/
zawsze było takie opóźnienie... nie dziwota ze polowa lubu sciaga nielegalnie z neta skoro trzeba 3 michy czekac
racja i nie ukrywam że sam postaram się to dostać w jak najszybszym czasie bo do stycznia nie będę czekał;/
Nie wiem czy to jest prawda bo brat mi to powiedział. Ale jak dzisiaj wróci z pracy ma dostać od kumpla dvdrip Piły 3. Wiec jak cos dam wam znać czy już krąży dbra wersja po sieci...Pozdrawiam
oj daj znać jak najszybciej bo jestem zainteresowany tym filmem troche wcześniej niż w styczniu hahahah
bo Polska to jedna wielka wiocha, dobrze że Kaczory z Rydzem wogóle nie zakazli pokazywania takich filmów, bo wtedy to już bysmy nieźle mieli
Ciekawie jak braciszek ma dostać dvdrip skoro filmu:
a)nie ma w kinach
b)nie ma na dvd (wiec nie ma z czego ripowac)
I nie gadajcie mi tu ze jestem glupi, ze byly jakies pokazy przedpremierowe 11 wrzesnia, ze wylosowali 666 osob i dali im plyty dvd z filmem bo nie uwierze. Jak sama nazwa wskazuje dvdrip to spiracona płyta dvd z filmem, zwykle pozbawiona materialow dodatkowych (zeby zaoszczedzic miejsca)
slimshady, nie kompromituj sie, bo każdy wie, który choć trochę się kręci w tym światku, że posiadanie dvdripa nie jest obecnie możliwe i nie bedzie jeszcze przez jakieś 3 miesiące.
eee.. ja na premierę piły 2 czekałam i sie nie doczekałam i moja silna wolna nieoglądnięcia jej, kiedy wszyscy moi znajomi się ją zachwycali poprostu poległa i pożyczyłam od koleżanki 2 miesięce przed premiera polską ;/ Ale w tym roku znów poćwiczę silną wolę i poczekam na polską premierę i pójść do kina i być do końca usatysfakcjonowaną ;]
Ludzie... wcale nie napisałem że bede mieć na bank... Napisałem że mój brat możliwe że będzie ją posiadał od kumpla... Zaraz wam wyjaśnię o co chodzi. Kumpel mojego brata ściągnął film (jak mu się wydawało) Piła 3(Tunel Śmierci). Ponieważ nie ma dużo czasu bo pracuje od 6 rano do 22:30 więc od razu po ściągnięciu sprawdził kopię i okazało się że jest to DVDrip. Wziąłem ten film w piątek wieczorem i się okazało że to jest Tunel Śmierci, amerykański kicz o 5 dziewczyn zamknietych w starym szpitalu. Jeżeli ktoś mnie źle zrozumiał to nie mój problem. Nie napisałem że bede mieć na bank. Tylko że możliwe...
A jeżeli tak się stało że ktoś się za mocno nakręcił i zaczął mnie zwymyślać to SUCK ME BEATIFUL!!
do tej pory bedzie DVDscr albo przy dobrym wietrze DVDrip. I jak tu sie dziwic ze ludzie zamiast do kina chodzic to sciagaja filmy?; /
Hehehe, ja raz miałam film "Wolf Creek" tydzień przed premierą w Stanach ;P Ale i tak kupa a nie film, to nie ma się czym chwalić, że się miało taki kicz ;P
wolf creek bardzo mi sie podobał, a jak ty uważasz ze kupa, to czemu? bo ja z wieksza ciekawoscia ogladałem wolf creek niż saw 2.
No żart w pełnym tego słowa znaczeniu. Oczekiwalem daty swiatowej premiery takze w Polsce ... Do stycznia to bedzie dvd i pewnie dvdrip na necie w bardzo dobrej jakosci ehhh. :(
Ja powiem tak. Nie będę czekał na kino, tylko poszukam w necie, bo film, na który czekam ok. roku, chciałbym obejrzeć samemu w skupieniu, potem obejrzeć go drugi, trzeci, czwarty raz, doszukać się różnych ciekawostek. Po obejrzeniu tego filmu ok 30 razy, w styczniu mogę iść do kina tylko po to, żeby obejrzeć go 31 raz, i patrzeć na strach w oczach widzów ;];];];] pozdro dla fanów SAW !!!
SAW RULEZ
SAW 2 RULEZ
SAW 3 RULEZ
SAW 4 TEŻ PEWNIE RULEZ
SAW 5 JAK BĘDZIE TO RULEZ
A mnie szlag trafia jak widze ze w stanach za godzine premiera a w tym posranym kraju cza czekac do stycznia.Pozdrowienia dla wszystkich piłomaniaków.
sam masz posrane w głowie, cała europa ma premiere później, a jak tak bardzo ci zależy to idź do konsulatu i powiedz ze chciałes saw 3 obejzec to moze wize dostaniesz i obejzysz. I naucz sie szacunku dla swojej ojczyzny.