Jak dla mnie to rewelka...jest kilka momentów, że podskoczyłam w fotelu, a kostki u rąk troszkę zbielały od mocnego sćiskania...ale przejdźmy do rzeczy... dużo niepotrzebnej krwi, ale robi to jednak wrażenie, kolejne "obiekty" poddawane kolejnym próbom...wybór niepozostawia zbyt dużo do myślenia..."albo ratujesz siebie, albo przebaczasz i ratujesz innych" niestety nie zawsze się to udaje...końcówka okazuje się bardzo zaskakująca...
no ja troszke innego...ale teraz to ciekawa jestem co będzie dalej, bo na Filmweb można znależć datę premiery Piły 4...ciekawe....
Heh, czy rewelka, to się okaże. Fajnie, że film ma premierę własnie dzisiaj, w moje urodziny ;ddd Zobaczymy wkrótce czy warty obejrzenia :P
Hmmm... a bardzo makabryczny ten film ?? czy moze ta część jest bardziej taka starszna z dreszczykiem?? bo ide na PILE ale tak ogólnie to ja jestem straszie bojaźliwa ;d;d;d;d
nie ma sie czego bać, jak się ma mocne nerwy...w sumie zawsze możne ze sobą zabrac kogoś, kogo w razie czeo za rękę złapisz ;]