PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=271498}

Piła III

Saw III
2006
6,2 84 tys. ocen
6,2 10 1 83817
4,8 21 krytyków
Piła III
powrót do forum filmu Piła III

Wczoraj widziałem prawie cały, i film na prawdę mocno pokręcony jeśli chodzi o brutalność, ja jestem mocny w te klocki ciężko mnie poruszyć, ale niektóre sceny nie były zbyt ciekawe,

ocenił(a) film na 4
Vampire19

Skoro jesteś mocny w te klocki, to podczas piły nie powinieneś nawet mrugnąć ;]

ocenił(a) film na 8
el_Polaco

Niby czemu nie powinien nawet mrugnąć? Przecież w pile3 były drastyczne sceny, jeżeli kogoś to nie rusza to znaczy że coś z nim nie tak-nie obrażając filmu bo nie zasługuje na to...

ocenił(a) film na 4
dizel272

Taa, drastyczne sceny były, a jakże, ale nawet mną, osobie, która nie lubi tego typu filmów, nie wstrząsnęły. A ja nie miałem zamiaru obrażać załozyciela tematu. Napisał, że jest mocny w te klocki, czyli, że oglądał filmy, gdzie lała się krew. A Piła w gatunku gore i slasherów jest bajeczką dla małych dzieci. Dlatego właśnie, ktoś, kto siedzi w tym temacie nie powinien nawet mrugnąć podczas seansu.

ocenił(a) film na 8
el_Polaco

Pomimo że oglądałem filmy w których lała się krew sceny w Pile3 robiły na mnie wrażenie. Nie chodzi mi oto że bałem się krwii lud wymiotowałem na jej widok tylko poprostu oglądałem film a więc i wczuwałem się w niego, widząc rozrywane lub trawione ciałą na żywca nie można prziecież nie drgnąć.

W Pile oto chodzi, głowny jej motyw polega na tym że postać zadaje sobie wielki ból walcząc o życie- nie wolno mylić to masochizmem czy sadyzmem, ale również nie wolno znieczulać się na tego rodzaju sceny.

Ps. Pisanie że Piła3 jest bajeczką dla małych dzieci-niewiem to chyba już patologia