PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=382525}

Piła IV

Saw IV
2007
6,0 66 tys. ocen
6,0 10 1 66253
4,3 20 krytyków
Piła IV
powrót do forum filmu Piła IV

Chcialem poruszyc temat tego jednego (jak do tej pory) zdjecia zamieszczonego w galerii.. nie wiem czemu ale wydaje mi sie, ze to jest Addison - aktorka z 2 czesci piły. Teraz sprobuje sie do tego ustosunkowac.

Nie ma watpliwosci ze osoba z maską świni na glowie to kobieta, a cechą rozpoznawczą są obcasy. Do tej pory Amanda przebierala sie za tą postac porywajac ludzi i umieszczajac ich w pulapkach w ktorych ludzie walczyli o swoje zycie. Ale przeciez Amanda w 3 czesci zostala poszczelona i wydaje mi sie ze scenarzysta uśmierci bohaterke. Ale wracajac do zdjecia.. kobieta na zdjeciu (tego z galerii) ma na sobie maske i jakis plaszcz, zauwazcie ze nie pokazuja jej rąk! Odrazu na mysl przyszla mi Addison.. mogla sie uwolnic z swojej pulapki (z tego szklanego akwarium), nawet wyrywajac sobie rece, to by wszystko wyjasnialo czemu na zdjeciu nie są widoczne ręce. No dobra zaraz mi ktos powie ze moglo by tak byc ale co z trucizną ktorą wdychala? Przypomnijcie sobie ze wkladajac ręce do tego pudla ukula sie szczykawką, co prawda wylała zawartosc ale wydaje mi sie ze to uklucie moglo spowodowac ze nie wielka ilosc antidotum mogla przedostac sie do jej organizmu i wtedy mogla by przezyc.

Odpiszcie bo jestem ciekawy waszego zdania na ten temat.. :)

ocenił(a) film na 5
Makron

na kopercie wydaje mi sie ze jest napisane "Xavier"... i nie było by w tym nic dziwnego bo to była pułapka przeznaczona dla niego...

ocenił(a) film na 5
Makron

"xavier" troche za długie sie wydaje.. A nie jest to poprostu napisane ukośnym drukiem "SAW" albo "Jigsaw"? Na zbliżeniu właśnie tym sie wydaje..
("jigsaw" jako część układanki. W końcu w tym domu ukryte były wskazówki pozwalające "graczom" lepiej zrozumieć dlaczego to oni zostali wybrani.. To mogła być jedna z tych wskazówek właśnie;)

ocenił(a) film na 6
converse

No jak to co;> wrzucasz dużo przydatnych linków i poruszasz ciekawe tematy związane z Piłą, pozatym jak są jakieś newsy to zauważyłem że zawsze pochodzą od Ciebie. Pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na Piłę 4!

ocenił(a) film na 6
converse

Makron nie wydaje mi sie ze ta koperta byla przeznaczona dla Xawiera bo on juz jedną, swoją, koperte miał wtedy kiedy zostaje odsluchana taśma.

ocenił(a) film na 5
converse

moze to ta sama koperta tylko to blad montazowy... raczej znaczenia to nie ma