701
chce zobaczyć
Średnia ocena społeczności dla wszystkich filmów produkcji polskiej mających kinową dystrybucję będzie prezentowana w godzinach wieczornych w dniu polskiej premiery kinowej.
Piernikowe serce
powrót do forum filmu Piernikowe serce

Przyda się nowy osli film swiąteczny, bo jednak Listy do ... zrobiły sie już serialem xD

anusia007

Dokładnie tak pomysłąam, jak zoabczyłam reklamy. Samcznie się zapowiada i fajnie, ze troche wcześniej niż na Boze Narodzenie

wasiczek1

Już czuję ten zapach i aromat i...kurde chyba dobre komediowo/świąteczno/romantyczne kino

anusia007

Fajnie, może będzie nowy serial... czyli kilka kolejnych "piernikowych serc' , ja czekam

Zofia_43

może lepiej nie, bo będzie efekt niestrawności xD

anusia007

Komedie, szczególnie te w klimacie świątecznym nam wychodzą. Wolę je , niż te w klimacie amerykańskim:)

celin_filmaniak

Ja mam podobnie, nasze klimaty, nasze ulice znane miejsca, do tego fajni aktorzy, myśle, ze będzie świetna rozrywka .

celin_filmaniak

Z naszego podwórka to zawsze z naszego. ja tez jestem ciekawa filmu i się wybieram, może już nawet w weekend.

anusia007

Wrzucam ‘Piernikowe serca’ do moich weekendowych planów. Święta czuć coraz bardziej — powoli jak w sezonie na ‘Listy do M’