gdyby nigdy nie powstali piraci z karaibow wpisujcie sie plis
Gdyby nigdy nie powstali, zapewne żyłabym swoim zyciem i nie miałabym prawdziwej pasji. Poprostu nudne życie bez konkretnego celu. W tej chwili nie potrafię sobie wyobrazić życia bez tych filmów i Kapitana Jack'a Sparrow'a. ;P Co prawda Jack Sparrow jest częścią Johnny'ego Depp'a, ale bez filmu nigdy byśmy go nie poznali ;P
The Black Pearl masz racje w 100% ja niewiem co bym zrobila bez tego filmu bez Kapitana Jack'a Sparrow'a no i bym nigdy niznala Johnny'ego Depp'a bo przez ten film go uwielbiam i jestem jego fanką !!! :):)
Nigdy bym sie nie urodziła...
Matko co za temat. Gdyby nie powstali Piraci żyłabym tak jak żyłam dotąd, oglądałabym filmy z Depp'em i zachwycałabym się jego niesamowitymi i dziwnymi rolami w ambitnych filmach. Cieszyłabym się bo nie utraciłby swojej niezależności. Lubię POTC ale ostatnio coraz częściej nachodzą mnie myśli, żeby ten film nigdy nie powstał, byłabym o stokroć szczęśliwsza.
Nie powiedziałabym, że nigdy nie poznałabym Johnny'ego, bo jestem jego fanka od dawna, ale że nie poznałabym Jack'a Sparrow'a, a ta postać naprawdę mnie urzekła. Poprostu żyłabym trochę inaczej i nie poznałabym tylu wspaniałych filmwebowiczów ;P
Też masz coś takiego, że jeśli mówisz komuś, że Depp jest jednym z Twoich ulubionych aktorów, to wszyscy kojarzą go z Piratami, czyli komerchą i fankami-kochankami? oO Bo u mnie to coraz częściej. Ostatnio jedna rozmowa zeszła z Deppa na Piratów i dowiedziałem się że oglądam bajki dla dzieci.
W sumie to nic by sie nie zmieniło, oglądałabym inne filmy z Johnym, bo przeciez nie tylko za "Piratów..." go cenię.
Pytanie mogłoby brzmiec i zostac zadane Johnemu: "Co by było gdybyś nie dostał roli Jacka Sparrowa?", ale to juz chyba oklepany temat.
Aha Cyanide tez mam czasami takie mysli...
Noo Piratko... jakby nie było tego filmu to pewnie podkładałbym bomby pod baraki cyganów oraz kładł się na tory metra w celu zabicia czasu, tudzież siebie. Ale bardziej prawdopodobne jest to, iż poprostu nie obejrzałbym 3ech fajnych filmów, czego nie mógłbym żałować ponieważ fajnych filmów są setki a te i tak by nie istniały. Kurde zapętlam się:) No takie mam zdanie. A co tam Ci zadali z muzyki wczoraj?:)
Hola hola pisanie tematów nie polega na tym, by pisac, pisac i pisac..
Od razu kochana widać 'rze' idzesz na ilosc a nie na jakosc,
ja tu zadnego tematu swojego nie mam i nie płaczę.
Wiec skoro lubisz pisac, moze zaczniesz pisac bloga? Chetnie pocztam o_O. Tam tez mozna zakładac tematy, a nawet dodawac zdjecia.
wniosek: nie wpisywac się do tematów Piratki, popełniłam wielki błąd.
EOT
END off top
Gdyby nie bylo tego filmu to nic by sie nie stalo...Film jest dobry i tyle,zadna rewelacja.
oO
Ja nie chcę być w społeczności (mówię o filmwebowej - dla niezorientowanych), w której są osobniki takie jak ten, który założył ów temat. Po co takie pierdoły? Gdyby Piraci nie powstali, to nic byście nie stracili, bo wogóle byście o nich nie wiedzieli oO A różne piszczące na widok Deppa dziewczynki by się zakochały w innym.
Piratka- to nie jest Twój pierwszy temat tylko chyba już setny na tej stronie... Jeśli chcesz sobie popisać, to otwórz zeszyt i napisz książkę a nie zawalaj serwer filmweb i forum o Piratach...
Odsyłam do strony http://dziecineo.prv.pl/ .
Temat naprawde super...Moze tez cos podobnego wymysle np.co by bylo gdyby nie powstal ten glupi temat na forum Filmweb-u?
no sorry z gory ze pisze takie tematy ale takie wymyslam i niewiem jakie wymyslec inne bo praktycznie wszystkie sa wykorzystane a ja niechce zasmiecac filmwebu tymi samymi tematami we z gory przepraszam ze pisze takie pierdoly
Ja zartowalem i nie masz za co mnie przepraszac.Fajnie ze naspisalas taki inny temat,mnie on rozbawil troche.
Nie ma za co.Mam na imie Tom i od niedawna pisze na forum.Najbardziej mnie oburza jak ktos pisze glupi temat a pozniej bierze do siebie bardzo krytyke innych osob.Ty przynajmniej napisalas to szczerze co Ci przyszlo do glowy i nie wstydzisz sie tego a Ci co daja Ci "madre" rady co powinno sie pisac a co nie,to nie sa zbyt tolerancyjni.Ja nie toleruje tylko przeklenstw ktore co niektorzy lubia pisac na forum.
Tolerancja- bueheh a co to ma wspólnego z tematem? Jeśli ktoś nie umie korzystać z forum to z niego nie powinien korzystać, proste.
ja umiem korzystac z forum tylko pisze glupoty z glowy i tyle bo nic leprzego nie mam
To pisz lepiej głupoty z innej głowy, popros brata, ciocie, babcie, tylko błagam nie pisz z własnej głowy!!!!
Przyznajesz, ze nic lepszego nie masz, kurcze, nie pisz nic i wszyscy będa szczesliwi!
agnieha wez idz z tad :) bedze tu lepiej bez ciebie... a tak propo to jestem szalona dziewczyna i mam szalone pomysly i tyle... a to ze pisze niektore glupie tematy to jestem szczera chociaz je pisze... to co ja uwazam...
W tym się zgodzę jestes szczera do bólu i to chyba za bardzo, a jesli chodzi o to kiedy wyjdę, hmm gdy zechcę?
Ja także piszę,to co uwazam za stosowne, wiec nie wiem w czym problem.
Moja opinia na Twój temat jest jaka jest i się nie zmieni.
Tak jak wczesniej EOT!
a co ci tez niepacuje ten temat wezcie kur*** o co wam chodzi jakos na inne tematy nie nazekacie tylko uczepiliscie sie tego!!!!!
Ludzie, forum jest dla wszystkich!!! Nieważne, co ktoś pisze, ani nawet ile podobnych tematów się pojawia. Ważny jest temat do dyskusji. Jak coś się wam niepodoba, to załóżcie własne fora, gdzie będą obiowiązywały wasze zasady. Nie można ludziom zabraniać pisać na tematy, które ich interesują. Piratkę ciekawiła wasza teoria na podaną możliwość i nie pytała się czy temat wam się podoba, czy nie. Jeśli nie, to nie piszcie na nim, macie wybór. Nie próbujcie narzucać innym własnych idei, bo to do niczego nie prowadzi. Pozdrawiam ;P
Buehehe, Droga, "szalona dziewczyno", to iż piszesz pierwszą lepszą bzdurę co Ci do głowy przychodzi, świadczy tylko i wyłącznie o tym że forum to nie miejsce dla Ciebie. Jak nie masz co robić, to poucz się ortografii, pomaluj kolorowankę, poczytaj kubusia puchatka. Cokolwiek, ale nie zawalaj serwera filmwebu swoimi tematami, które nic nowego nie wsnoszą.
wez sie odpiernicz niemam 5 lat zeby kolorownki malowac mam 15 lat a ty mi tu jakies pierdoly piszesz ja lubie pisac temety i nieobchodzi mnie to co ty o tym myslisz jesli cie sie nie podoba do wyjdz z tad.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Piratko to daje wiele do myslenia, zwłaszcza Tobie, masz 15 lat, a Twe wypowiedzi wyglądają jakby pisało je 5 letnie dziecko, zmien zachowanie, moze zeczywiscie powróc do czytania Jakuba P. i innych tym podobnych pozycji.. ksiązkowych oczywiscie.
Dlaczego ciagle nas wyganiasz, z naszej strony nie padło słowo 'won' wynocha itd. Opinie innych internautów bolą?
sluchaj agnieha ja bym bardzo chciala zebyscie nieopuszczalitej stronki ale niemozna pisac innym ze sie ma 5 lat wiem ze troche gupio pisze chcialam napisac cos leprzego ale wszystkie tematy sa juz wykorzystane wiec jawymyslialam ze bedze troche glupi temat ale niechcialam go dawac ale dalam wiecej niebede pisac takich gupich tematow bede pisac sensowne a to ze chodzi mi "idz z tad" to jak niechcesz pisac w tym temacie to niepisz rubcie co chcecie piszcie albo niepiszcie...!!!!!
Czytanie tych dialogów jest 'lepRZe' niz dwugodzinna głupia komedia z Eddie'm Murphy'm w roli głównej.
Nie martw sie Piratka! Nikt nie opuszcza tej stronki! Już juz cicho, bo rozmazesz sobie makijaz ;)
Jakby nie powstali Piraci z Karaibów to poszłabym się bratać z moimi braćmi ziemniakami i nie chodziłabym już cicho zakrętem, bo usnęły.
Takie tematy to zakładają dzieci neostrady na forum onetu:/ może to jest dla Ciebie odpowiednie miejsce? Niedługo pewnie wpadniesz na pomysł umieszczenia tematu o następującej treści: Wpisujcie miasta, które lubią Piratów z Karaibów:/ Dżizas...
P.S. Nikt się tu nie obraża, po prostu czasem warto pomyśleć bo chyba to nie boli. Nie zakładać bzdurnych topiców to nie jest przedszkole, gdzie każdy może klapać na wszystkie strony o czym tylko chce.
Hej, jestem iza i gdyby Piraci nie powstali, poszłabym uprawiać seks z lodówką. Pozdrawiam wszystkich!! ;)
ps. Piratka - jestes najleprza.
Ojej, znowu się ludzie kłócą o bezsens tematu.
A ratujmy świat! na forum lost nikomu nie przeszkadzało....
Ja bym pewnie miała jakieś 3 gb więcej miejsca na dysku i dwie stówy w kieszeni :)
I nie ciągnęłoby mnie tak do wody, steru, fałów i szotów jak teraz :)
dobra niebede pisala takich bzdur i nie jeste z pszedszkola tylko z gimnazjum!!!!!!!!!!!!!!!!!