Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399336
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

gdyby nigdy nie powstali piraci z karaibow wpisujcie sie plis

ocenił(a) film na 10
cry_baby

pff nie tu mialo byc!
troche wyzej.

...

ocenił(a) film na 10
cry_baby

lal ale juz tuzo wpisow niezle :)

ocenił(a) film na 10
BK_201

a jakich mondrych..

wezcie cos zrobcie z tym 'za krotki'

ocenił(a) film na 10
cry_baby

Jak Ci pisze, że za krótki, to przejedź spacją do samego końca ;P

ocenił(a) film na 10
TheCloudEater

fajnie sie wszyscy rozpisaliscie jeszcze nie mialam tak dlugiego tematy ;)

ocenił(a) film na 8
BK_201

ja też napiszę i chciałbym za moje wcześniejsze zachowanie. Wybaczcie! Ale poniosła mnie wyobraźnia co by było gdyby mojego ulubionego filmu nie było!! Jezuu.
Ostatnio jestem wręcz ponoszony przez nerwy. Za "zbluzganie" wychowawczyni zmieniam szkołę. Rozumiecie?? Po takim czymś czasami mi odwala i muszę przepraszać masę, a było trudno przeprosić męża mojej wychowawczyni:(
It's savvy?

ocenił(a) film na 10
Freak_On_A_Leash

wiem cos o tym mi sie tez takie cos zdarzylo

ocenił(a) film na 8
BK_201

?? poważnie?? nie gadaj

ocenił(a) film na 10
Freak_On_A_Leash

no tak mowie prawde

ocenił(a) film na 8
BK_201

?? poważnie?? nie gadaj

ocenił(a) film na 10
Freak_On_A_Leash

tez mam czasem ochotę 'klepnąc' siłe wyzszą, ale trzeba nad tym panowac, czesto wyobrazam sobie nawet jak zadaję im cios o_O i nagle następuje ockniecie
lol

cry_baby

NIE WIERZE, to jest po prostu NIESAMOWITE.
Forum POTC3 i rozmowa o szkole... Uszczypnijcie mnie :}

ocenił(a) film na 10
cry_baby

jaki wpis ??

cry_baby

no chce zebys miala duzo wpisaow wiec je robie

ocenił(a) film na 10
cry_baby

no i tak ma byc piszcie na temat a nie jakies smieci !!!

BK_201

Na jaki temat? To tu jest jakis temat??

:::::

Cyanide

WWWWWWWWWWWWWWWWWWPPPPPPPPPPPPPPPPPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

<przylaczam sie:)>

ocenił(a) film na 4
BK_201

Jakby nie było piratów nie byłoby tego forum. Aktorzy by się tak nie rozsławili a ja byłabym może szczęśliwa. Ten film teraz tak na mnie nie wpływa jak na początku - niestety

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Tristan_2

dobra styknie na dzis. tomorrow ciag dalszy WPISSSSSSSSSSSSS!!!!

ocenił(a) film na 10
Tristan_2

wes mi wiecej tego nie pisz bo smiecisz mi tu

ocenił(a) film na 8
BK_201

cholera jasna!! No to ja też ale raz -WWWWWWWWWWWWWWWWPPPPPPPPPPPPPPPPIIIIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSSSSSS;)

BK_201

No tak, to taki porzadny temat- nie wolno tu smiecic! Akysz brudy!

ocenił(a) film na 10
Cyanide

Piratko, nie znasz tego "trick'u"? Chcą Ci dojechać do limitu i zablokować forum. Pamiętaj co Ci mówiłam. ;P

ocenił(a) film na 10
TheCloudEater

jak by nie powstali piraci to zapewne juz dawno bym sie powiesił... <lol>

...żyłbym dokładnie tak samo jak żyłem wcześniej...

...co za głupi temat...

...Pozdrawiam nieczule

ocenił(a) film na 10
BK_201

Gdyby nie było piratów gdyby nie było kapitana Jacka Sparrow, Williama Turnera oraz Elizabeth Swann to nie wiem jaki film stał by sie moim ulubionym jednak tego czego żałuje to to że wyszła już ostatnia część i może już nie zobaczymy nowych przygód bohaterów :)

mikar9

Gdyby nie było tego filmu to nie było by Curiosity,nie było by kompletnie świrnietych osób na punkcie tego filmu tak jak ja.
A co ze mna?/
Ja pewnie zostałabym fanka jakiegoś innego filmu-który nie bedzie mi dawał tyle radości co POTC

ocenił(a) film na 10
Cpt_Pchelka

:):):):):):)

ocenił(a) film na 10
BK_201

cos ostatnio nie piszecie

ocenił(a) film na 6
BK_201

jakby nie powstali 'piraci...' to nie miałabym na tapecie kapitana Jack'a Sparrow;)
ps ludzie więcej luzu,nie każdy temat musi być poważny(pod warunkiem,że 'fanki' Deppa nie rozpływają się nad jego wyglądem etc.etc)

ocenił(a) film na 10
BK_201

Ostatnio (lol)
mnie tez to niepokoi, całe 2 godziny nikt nic nie napisał.

Cpt_Pchelka

A skad wiesz czy nie dawałby Ci takiej radości jak POTC, skoro by ich nie było i nie wiedziałabys jaką przyjemność mogliby Ci sprawić? Debilizm, dlatego ten temat jest bez sensu. Piratka- większość ludzi nie przesiaduje 24h w necie i nie czatuje na nową odpowiedź na TWOIM temacie. I dobrze niech nie piszą i niech ten temat zagrzebie się gdzieś głęboko aby nie zabierał miejsca jakimś konstruktywnym rozmowom, które mam nadzieje, wkrótce się tu ukażą.

ocenił(a) film na 10
Cyanide

ciekawe taki temat jest jaki jest !!

ocenił(a) film na 8
BK_201

Hahaha ;D o lol... takie tematy jak ten ciekawią mni i zawsze tak będzie chyba. Jestem ciekaw ile ludzi zauwazyło taki paradox: niby większośc z was (tych mądrzejszych, nie oszukujmy się) cały czas jedzie po tym temacie, po piratce, po pomysłach na głupie tematy itp. itd. lae looknijce na to z takiej strony: PISZECIE NA NIM ;] czy to nie fascynujące? Krytyka, krytyka, krytyka ale jednak ci co obrzucają piratkę i ten temat błotem to ciagle się ich posty gdzieś tam przejawiają, wracacie tutaj i piszecie chociarz wciąż twierdzicie że to głupi temat i nie warto tego robić... coś tu nie pasuje... dlaczego WY to robicie? Cyanide to wiem że nie ma nic lepszego do roboty tylko mieszać z błotem biedne, puste barbie z gimnazjum bo sprawia jej to niewiarygodną przyjemnosc ale tak np. Wierzeński albo inni co ostro się wyrażali? Nie stosujecie się do tego co mówicie. To świadczy hmm... dziwacznie? O was. Pozdro

ocenił(a) film na 8
magic13

Tfu, przepraszam nie chodziło mi o Wierzeńskiego tylko o Mierzwiaka XD huh, za duzo polityki ostatnio...

magic13

Ciekawy remat naprawde :) Poprostu gdyby ten film nie powstał to moj swiat by runal w gruzy! Ja... Ja... Ja nie wiem! To poprostu byla by kleska na skale swiatowa. Pewnie mase osob by popelnilo samobojstwo i kilka kotow wiecej by wykastrowali. Ten film uratowal wiele istnien ludzkich i kwiatow na ziemi. Gdyby nie on to nigdy nie robionoby badan na marsie i czlowiek nie stanalby na ksiezycu. Ja wiem ze czlowiek stanal na ksiezycu przed powstaniem filmu ale to tylko dlatego ze ten film z czasem sie pojawil. Jakby go nie bylo to historia bylaby inna i stanami ciagle rzadziliby indianie. Oprocz tego co 2 polak mialby swoja fabryke produkujaca przyciski do windy w australii i irlandii. A jesli chodzi o filmweb.pl. Wogole by nie istnial. Dzieki temu filmowi ludzie moga rozwijac sie dalej. Uffff jak dobrze ze ten film powstal. Bo gdyby nie to to az strach dalej myslec.... Zgrzytanie zebow ;)

Tristan_2

P.S. Bardziej jebnietego tematu jeszcze na calym filmweb.pl nie widzialem.

ocenił(a) film na 8
Tristan_2

Lol... to po c**j na nim piszesz ziomek? Dołączasz do grona o którym wspominałem wyżej, heh z tym że do tych mniej madrych ludzi.

ocenił(a) film na 10
magic13

jak wam cos niepasuje to nie piszcie proste !!!!!!!!

magic13

Ty o dziwnym nicku wez mnie nie oslabiaj :) Pisze bo mi sie podoba mieszanie z blotem puystakow. A sam wlasnie okazujesz jaki to madry jestes zostawiajac posty na tym temacie. Szkoda sie rozpisywac madry czlowieku :)

ocenił(a) film na 10
Tristan_2

!!!!!!!!!!!

magic13

"Cyanide to wiem że nie ma nic lepszego do roboty tylko mieszać z błotem biedne, puste barbie z gimnazjum bo sprawia jej to niewiarygodną przyjemnosc"

Odwal się :}
Lubię Piratów, i irytują mnie, a właściwie wkurwiają takie tematy na forum, bo nie ma tu miejsca na żadną ciekawą rozmowę. A przyznam, że tak jak chyba każdy, gdy nie mam co robić (ku uciesze ogółu nie często się to zdarza) to wchodze na filmweb, na forum filmu który lubię... I co widzę? Gówno. Więc ustosunkowywuję się do tematu- czasem bawi mnie brak ludzkiego zrozumienia dla sarkastycznego humoru, sztywniaki...

Cyanide

+ osobnicy pokroju magicyuri, chcący ratować świat i pragnący sprawiedliwości dla Piratek i innych, które najpierw pełne niezdefioniowanego entuzjazmu krzyczą "No co dziś nic nie piszecie??????" potem zaś "Własnie, nie podoba ci sie temat, to nie pisz". Gówno i tyle z tym wszystkim, mysle ze w sumie fajniej by bylo, gdyby Piraci nie powstali -.-

ocenił(a) film na 10
BK_201

Mówicie , że to taki słaby temat , a zapisane są już 3 strony, jeśli wam sie nie podoba to nie piszcie. Ja myśle , że Piratka nie zrobił nic źle pisząc taki temat. Fakt jest on śmieszny, ale tylko śmieszny, a nie odrazu wszyscy się (sorry, prawie wszyscy) się wyżywają na autorce. Weźmy np. takiego Tristana , który pisze temat (zupełnie bez sensu i dla zaczepki) o tym , że widział Piratów 3. I on jeszcze ma coś do powiedzenia tutaj. A przepracowane "damy" typu Cyanide wcale nie muszą się wpowiadac na forum, które im nie pasuje, nie śmieszy ich, tylko jest powodem do kłótni. To świadczy o głupocie,którą próbujecie przypisac Piratce. O, i ja tez mam 15 lat. :D

ocenił(a) film na 10
oleczka_3

Olusia dzienki jestes spoko :D

oleczka_3

"O, i ja tez mam 15 lat. :D"
Widać, słychać i czuć :] Nie będę się powtarzać, czytaj ze zrozumieniem i nie przepisuj tego co napisała wyżej jedna z użytkowniczek (chyba że się wypowiadasz nie czytając postów w temacie?).

BK_201

NIe mielibyśmy o czym pisać na tym forum a życie filmowe było by nudne i większość aktorów by na była nieznana

ocenił(a) film na 10
BK_201

Cyanide, skoro uważasz się za taką mądrą, to ile ty masz lat, po jesteś kompletnie przerobioną damą.

oleczka_3

jest to nie na temat ale jeśli chcesz wiedzieć ile mam lat to wiedz że 15 i pisze to co myśle