gdyby nigdy nie powstali piraci z karaibow wpisujcie sie plis
Piratko, napisz do mnie na gg. Mam Ci coś do powiedzenia. Spokojnie to nic nieprzyjemnego ;P 4444871 Jeśli ktoś inny też chciałby pogadać, nie mam nic przeciwko, bylebyście się przedstawiali nickiem z Filmwebu, żebym mogła was rozpoznać, bo inaczej zablokuję ;P
Jeszcze jeden kretyński temat bachora, który powinien wziąć się za naukę ortografii a nie siedzenie przy komputerze.
Gdyby nie powstali "Piraci z Karaibów", to by nie powstali. Ot, cała odpowiedź.
JEJU! ale wy macie proplemy! temat jest- nie chcesz to nie odpowiadaj! mi się ten temat podoba i sądzę że gdyby nie było pitarów nadal tkwiłabym przy swojej potteromani. naszczęści jack sparrow mnie ocalił:)
jak widac ci co go chwala to go nienawidz uwazaja ze ten temet jes do dupy :))) napewno tak sadzicie no nie ???
Ups, chyba jakas za glupia jestem, zeby Cie zrozumiec, Piratko, pozdrawiam, zycze wielu wspanialych tematow na filmwebie, popularnosci, milego spedzenia czasu w gimnazjum i oby nigdy Ci sie nie przysnilo, ze Piraci nie powstali ;) pa!
wiem o tym ze jestes dziewczyna !!!!!!!!!!!!!!! tak tylko napisalam !!!!!!!!!!!!!!!!!!! i jakos widze ze sie obraziliscie na mnie !!!!!!!!!!!!!! plis nierobcie mi tego!!!!!!!!!!!!!!!!!
Widze ze od wczoraj kiedy ostatni raz tu pisalem to nic sie nie zmienilo i ten temat jest nadal popularny...Mam pytanie tylko do tej dziewczyny co sie smieje z mojej tolerancji do osob piszacych takie tematy,czy Ty zawsze piszesz tylko madre tematy i czy smianie sie z innych sprawia Ci przyjemnosc?Bo ja tez sie smieje z Ciebie ze nie potrafisz wziac takiego tematu z przymrozeniem oka tylko ciagle krytykujesz innych.
Tomico kto ja przeciez ja tu nikogo nie obrazam wszyscy jestescie swietni przyznaje sie
Nie śmieje się z Twojej tolerancji, ale z tego, iż używasz tego słowa w wypowiedzi do której ono nic nie wnosi.
I tak, jeśli zakładam temat na forum to musi on prezentować jakąś ciekawą dyskusję na poziomie, bo znam zasady funkcjonowania for internetowych. Niestety jak widać, nie każdy potrafi tego przestrzegać. Dlatego po raz kolejny odsyłam do dziecineo. Nie śmieje się z innych. Widze,że słowo ironia mało co komukolwiek tu mówi.
Żegnam wszystkich super poważnych, szalonych i 'tolerancyjnych' ludzi w tej dyskusji Bye!
Buahahaha <sarkastyczny śmiech>
Wiem co to ironia i dzieki za rade ale z niej nie skorzystam,bo nie uwazam sie za kogos takiego jak piszesz...
ale jest mi bardzo przykro ze za taka mnie uwazacie jakos do innych nie macie pretensje zeli moge tak to ujac
Ja nie mam do Ciebie zadnych pretensji,pomylilas sie bo ja pisalem do kogos innego te slowa...
Niewazne...Dajmy juz sobie spokoj z tym wszystkim.Piraci z Karaibow jest dobrym,a nawet bardzo dobrym filmem i to jest najwazniejsze!A drugiej czesci nie widzialem jeszcze(z roznych przyczyn) i jak uwazacie,czy tez dorownuje pierwszej czesci?
Tomcio pierwsza czesc jest o ciut leprza od drugiej !!!!!!! ale druga tez byla zaje***
W drugiej jest więcej akcji, więcej Jacka, więcej pleneru i jest dłuższa. No i przede wszystkim trzeba obowiązkowo obejrzeć najpierw drugą część aby wiedzieć o co chodzi w trzeciej.
Dzieki za informacje i musze nadrobic straty i ogladnac 2czesc,bo trojka juz niebawem...ps.wlasnie sluchalem fragmenty muzyki z 3 czesci i jest super!!!...Juz mam ja jako dzwonek w komorce!
Część was mówi że nigdy nie poznała by johnnego deppa gdyby nie piraci.Ja bym go znala tylko ze szkoda byloby nie ujrzec go w tak barwnej postaci jak jack sparrow.Dla takich bohaterów jak nasz wpaniały kapitan chce się ogladać filmy.A JOHNNY DEPP jest był i zawsze bedzie najlepszy
Ten film ozywil w sposob genialny gatunek filmow o piratach i watpie ze kiedykolwiek cos go pobije w tej kategorii.Mam tylko nadzieje ze trzecia czesc bedzie tak samo dobra jak poprzednie.
pobije pobije, ba już wcześniej były lepsze (choć starsze) filmy o piratach, to to jest tylko naiwna efektowna bajka i tyle, a co do trzeciej to oby choć po części miała polot jedynki, dwójkę pomińmy (sic!)
fajny film naprawde tez go kocham jest czaderski :P:P:P i zdania nie zmienie :)
gdyby nie powstala 1 czesc to jeszcze jakos bo bym nie widziala ze ma byc ale gdyby nie bylo rszty czesci to ym dotala zalamania nerwowego
Ok, dobra, to teraz się tak pobawimy, "Co byś zrobił/zrobiła gdyby ten temat sie nigdy nie pojawił ? "
Ja bym teraz spała :P
Piratko, napisz do mnie na gg. Mam Ci coś do powiedzenia. Spokojnie to nic nieprzyjemnego ;P 4444871 Jeśli ktoś inny też chciałby pogadać, nie mam nic przeciwko, bylebyście się przedstawiali nickiem z Filmwebu, żebym mogła was rozpoznać, bo inaczej zablokuję ;P
PS:Poprzednim razem źle wkleiło ;P
Dziecko, poproś rodziców żeby Cię zaprowadzili do psychiatry. Wyświadczysz sobie, im i nam przysługę.