gdyby nigdy nie powstali piraci z karaibow wpisujcie sie plis
To było pytanie do mnie :] Ale nie pisze tu swego CV, wiadome, iż lat mam więcej od "Olusi". Damą może i jestem- w obecnym czasach to się nazywa: kobieta. Przerobioną- nie pasuje.
I tak nie czytałam wszystkich wypowiedzi, tylko wszystkie z pierwszej strony i kilka z ostatniej, bo chciałam powiedzie co JA myśle.
Ech, i tu nas masz, Olusiu. Przyszłaś, wygarnęłaś.. Mądra i pokojowa dziewczyna, mimo że ma tylko 15 lat. Ehhh ta mlodzież teraz, coraz mądrzejsza z wiekiem sie robi. I jak tu za takimi nadążyć? Człowiek chce spokojnie poobjeżdżać głupi temat, argumentując swoje wypowiedzi, A TU NAGLE wchodzi ktoś mądry i czujemy się głupi i wredni :< Nie wiem czy kiedykolwiek będę jeszcze w stanie coś napisać w tym temacie.. Moja duma ucierpiała jak nigdy. Ola - oby to był ostatni raz, nie rob tego wiecej bo sie teraz glupio czuje!
ja gdyby nie powstali piraci mialabym zaoszczedzone kilkadziesiat zlotych i nudne kilka lat zycia!!! :P
a i nie poznalabym tylu fajnych osobek tu na filmwebie!!!!
No bo WLASNIE PO TO SIE ZAKLADA TEMATY NA FILWEBIE! Nie mam co robic - walne se temat, zrobie sie popularna, lubie Piratow jak wszyscy MODNI ludzie na swiecie, kocham sie w Jackussiu jak wszystkie modne dziewczynki, eh, walne se taki temat, a co mi tam :P:P:P:P
to jest tak zalosne i tak mnie niesamowicie wkurza, ze nie mam sily przesuwac rolki w dol, do topicow. Wiem, ze wszystkich niebywale to obchodzi, w kazdym razie mam jedno przeslanie: przerazacie mnie, ludzie. boje sie swiata, w ktorym zyje. Skoro to taki luzny temacik, to porozwodze sie nad swoim zyciem, ok? Moze tez jestem zalosna, w sumie nie moge sie doczekac odpowiedzi oburzonych nastolatek, ktore zaraz zaczna bronic siebie nawzajem tekstami "Ej wiesz co, ja tez mam 14 lat, jestem nastolatka, a nie uwazam sie za pusta lale, moze sama masz jakies kompleksy, mamy prawo lubic Piratow a ten temat to nic zlego"
Gowno mnie obchodzi, jakie kto ma prawa. Zalosne jest to forum, caly filmweb, bo pisza w nim sami idioci i taka jest prawda. zegnam, mam nadzieje nigdy juz nie ogladac forum potc.
A wiecie co to jest prawdziwa klasa? Powiedzieć to co ona w normalny i cywilizowany sposób bez przekleństw... to jest dopiero klasa... a to coś wyżej to jest pismo kogoś kto ma słabe nerwy i to też w sumie nić złego bo sama tak mam ale poco sie wyżywać na forum ? :)) tyle już widziałam takich sytuacji że mnie to nie rusa zwłaszcza ze sama jestem nastolatką :)) i jak ona to ujęła nie uważam sie za pustą... :)) Więc chyle czoło przed ty, że ładnie ujęłaś to co ja chciałam powiedzieć :P
A skoro są tu sami idioci ... to ja zostaję :))
Droga piratko, obserwowałem ten temat i musze Ci zadać kilka pytań:
1. Czy napewno masz 15 lat?
2. Jaki jest twój kolor włosów?
3. Jak długo korzystasz z internetu?
Bardzo prosze o odpowiedz.
wielkie!!!! a tak pozatym nawet ten temat jeste ciekawy!!! Ja nigdy nie wpadlabym na pomysl zeby taki zalozyc!!! Bo ja po prostu nie wyobrazam sobie zycia bez piratow!!!
Jako jedna z nielicznych odpowiem na temat:
Gdyby Piraci z Karaibów nie powstali, to nie mogłabym się pośmiać z waszej zabawnej dyskusji pseudointelektualistów próbujacych wyperswadować fankom Piratów głupote tego tematu z wcześniej wspomnianymi fanakami. Trochę namieszałam, ale myśle ze zrozumiecie.
Zeby nie było- ja nikomu nie ubliżam specjalnie- po prostu trochę mnie bawi ta dyskusja ;)
Nie wiem czy wiesz ale właśnie takimi postami, sama robisz z siebie 'pseudointelektualistkę, próbujacą wyperswadować fankom Piratów głupote tego tematu'. Witam w gronie.
Cyanide: chyba mnie nie zrozumiałaś.
Ja nie chce nic im wypersfadować. Niech sobie piszą co chcą na tym forum. Nawet fajny ten temat (widziałam już głupsze).
Piratko: nie daj się! Jestem z Tobą!!
Nie ma znaczenia komu chcesz co udowodnić, ważne że chcesz. Przecież po to właśnie piszesz w tym temacie i robisz z siebie super fajną i niezależną osobę, tym samym dołączając do grona 'pseudointelektualistów' (wyjątkowo lubie to słowo).
Gdyby nie powstali Piraci z Karaibów, to ... całe szczęście, że powstali. Rozumiem, że niektórzy nie mogą się doczekać premiery trzeciej części i muszą pielęgnować swoją piracką pasję, tworząc przeróżne tematy na forum, ale radzę zachować umiar. Kiedy będzie już po premierze, co pozostanie? Chyba tylko iść i się utopić :)
Powyższa dyskusja przypomina mi trochę jałowe debaty naszego kochanego parlamentu. Wpisać się, czy się nie wpisać. To taki głupi temat. Ale ja im pokażę, co znaczy prawdziwy pseudointelektualny bełkot!
Bez urazy. Szczerze, można się uśmiać. Pozdrawiam.
Odczuwasz tak silną potrzebe podzielenia się tym z użytkownikami filmwebu? Współczuje, że łączy Cię, aż tak duża więź z tym portalem.
dajmy się dziewczynie pośmiać, nie ma gdzie, to najlepiej na forum tego typu :P
przeczytalam ten temat i doszlam do wniosku, ze jestem głupia debilka.
Ale współczujesz jej czy nam ? :))
A wracając do tematu... to gdyby piraci nie powstali miałabym jakies 3G więcej pamięci...
Wyraźnie zwróciłam się do konkretnej osoby.
Oj no to się teraz wykazałaś jako fanka- filmy, już rozumiem, że niemożliwością jest aby wszystkie, ale te ulubione obowiązkowo kupuje się oryginalne :|
Masz zamiar przyczepiac się do każdego i wszystkiego- wyzyj się gdzie indziej. Współczuje ci....:/
Teraz wiem jedno gdyby nie było tego filmu nie byłoby kłutni i czepialstwa na forum. Walcie śmiało że się wtroncam, ale to co teraz się dzieje odstrasza. :( :(( :(((
Olunia- A po co się wtrącasz? Jak Ci nie pasuje rozmowa, to tu nie wchodź.
Elfik- "Wada wrodzona."- po to uczymy się w szkole :]
Nie jestem Twoją koleżanką, więc bez spoufalania się.
Nie denerwuje się za szybko, wręcz przeciwnie- jestem nadwyraz spokojna. Tylko nie rozumiem po co wypowiadasz się w tym temacie skoro Ci to nie odpowiada- sama się czepiasz i masz pretensje, a znasz powiedzenie "jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie"?
Nie oskarżaj póki nie masz dowodów... to jest coś czego ci teraz zabrakło. Kto powiedział, że mam filmy? Mam tu dużo innych rzeczy. Jeśli chcesz... chętnie Ci je zaprezentuje i niestety, ale musiałabyś wtedy zwrócić mi honor... jeśli wiesz o co mi chodzi a z tego co widze, raczej wiesz.
Skoro mówisz "gdyby nie powstali Piraci z Karaibów, miałabym 3 giga więcej pamięci" analogicznie z Twojej wypowiedzi można wyciągnąc odpowiednie wnioski. Ja tu nie będe prowadzić śledztwa, ani nic nikomu udowadniać, bo mnie to nie obchodzi, czy ściągasz film czy nie. Po prostu chwalenie się tym nie jest dla mnie imponujące.
No ale skoro 3 giga zajmują Ci INNE rzeczy związane z Piratami, no cóż, tylko pogratulować wytrwałości w zbieraniu.. Mi by było szkoda pamięci komputera :]
Więc pomyśl najpierw zanim wysnujesz błędne wnioski i nie będziemu na darmo uderzać w zzipane już klawisze... nie uważasz, że tak byłoby prościej? I chyba nie zrozumiałam tego zwrotu "Po prostu chwalenie się tym nie jest dla mnie imponujące"
A co do wytrwałości to dziękuje... mnie pamięci nie szkoda.... widocznie mam jej na tyle dużo, że nie musze sie ograniczać :P aż sprawdze z tego wszystkiego...
Taaak... no cóż. Zostało mi jeszcze 16G na moim dysku ie widze potrzeby ograniczania się... a jeśli interesuje Cią co takiego zabralo mi 3G to mnie to ie sprawia różniecy czy Ci powiem czy nie :P :) Mątuje takie rózne filmiki na prośbę troche mi to czasu zabira ale mam przy tym "frajdę" no i zebranie materiału też troche mi pamięci zabiera... tak tylko powiedziałam żeby wyjaśnić Twoje wątpliwości
Jak już powiedziałam, wyciągnełam wnioski z Twojej wypowiedzi, którą najwyraźniej źle mi przekazałaś, skoro opatrznie ją zrozumiałam. Nie martw się, człowiek zawsze myśli, nawet jeśli tego nie chce, więc z tym nie mam problemu (tym bardziej gdy zostawiam posty na filmwebie). Nie ma się o co wściekać i od razu mnie naskakiwać, ale można w spokojny sposób wyjaśnić zaistniałe nieporozumienie, czyż nie? Więc spokojnie...
Montujesz jakieś filmiki z Piratów? No to po raz drugi podziwiam, iż chce Ci się i masz na to czas :]
Wiesz... zeby było śmieszniej wcale sie tym nie przejęłam :) Ostatnio ogólnie sie niczym nie przejmuje...
Poza tymtwoje rozumienie treści nie zależy tylko ode mnie ale też od CIebie :)
A co do tych 16G to napisałam że na moim dysku :P A są:
-C
-D
-E
-F
więc rozumiesz:P mówię o moim dysku..
I w tym tkwi kruczek- podstawą do dobrego zrozumienia, jest dialog w którym nadawca przekazuje do adresata wiadomość w sposób 'łatwy i czytelny' oraz zrozumiały. Cała zabawa polega na tym aby odpowiednio przekazać swoje myśli drugiej osobie :]
Kończę tą dyskusje, bo pisanie na ten temat to istna syzyfowa praca. A i ja nie miałam żadnych pytań co do Twojego dysku, więc nie wiem po co ta wyliczanka?
Ale ja o dyskach nie pisałam do Ciebie... więc wyliczanka może była jednak potrzebna... ale skoro kończymy tą "syzyfową pracę" to kończymy i już