Zapraszam do zabawy. Chcę tylko nadmienić tutaj, ze tą zabawę nie wymyśliłam ja, ja tutaj po raz kolejny wstawiam ja, jako, że tamta została zapomniana. Wiec gra polega na tym, że jedna osoba podaje dwie opcje, kolejna wybiera jedną z nich i podaje swoje dwie opcje. Ja zaczne.
Być w przeklętej załodze Czarnej Perły czy w załodze potępieców Latającego Holendra ?
Pogłaskanym przez brodę Davy'ego... Jest taki słodki :))))))))))))))))))))))))))))))))))
To była Arshana, zostawiłam komentarz w profilu mojego kolegi... Zabije mnie pewnie :D:D:D
W każdym razie jest słodki, a nie? :D:D:D
No i znowu mnam pytanie wymyslać? Ludzie nie chce mi się!
Być zgwałconym przez Jonesa(matko!(=o) czy zabitym przez Sparrowa (jeszcze gorzej)??
Wiem ^^
Twoja wina, że swój profil zostawiasz niewylogowany w bibliotece. Są jeszcze inni filmwebowcy w tej szkole prócz ciebie :P
Nikt nie zostawił pytania, więc:
Być na bezludnej wyspie z Willem i mnóstwem rumu czy z Jackiem i umierając z pragnienia? ;)
(nie wiem czy coś w tym stylu już było, bo za duzo tu pytań żeby zapamiętać, więc wybaczcie jeśli to już było
Na bezludnej wyspie z Willem i rumem:)
No to teraz odwrotnie: Na tortudze z Jonesem jako ,,ochroniarzem" czy na bezludnej wyspie z jackiem jako wrogiem?
Na bezludnej wyspie z Jackiem jako wrogiem ^^
Można się podroczyć :D
Ja tam ochroniarza nie potrzebuję, co, Sergi Van Oli? Wiesz, o co mi chodzi ... :P
I znowu nikt nie zostawił pytania...
No to: wyjść za mąż za Barbosse(bez możliwości późniejszego rozwodu) czy zajść w ciążę z Davie Jonesem?
wyjść za Barbosse! Można by go później zdradzić...:) hehe
A teraz odwrotnie:
Wyjść za Jonesa (ale być przez niego kochana i wogóle...) czy wyjść za Jacka który by cie bił, targał i gwałcił?
Wyjść za Jonesa! Jego też można później zdradzić... ;)
Co gorsze: Jack z mackami na całym ciele czy Davy Jones nago? =)
(tyle tu już pytań było że nie umiem wymyślić nic lepszego)
Chyba davy nago... bleeeee
Nie wiem jakie pytanie ale nich będzie to:
Jack w różowych ubrankach typu barbie czy Elizabeth w ubraniach Lordi?
elizabeth w typie lord bo i tak nie lubi gorsetów:P
jack w krainie dinozaauów czy porowany orze kosmitów?
Na łyso, bo z blon- białymi włosami wyglądałby jak pedał.
Will jako kochanek Tia Dalmy czy Elizabeth jako kochanka Ragetti?
Bez Barbossy. Bez daviego to nie piraci:)
Will typu Lordi czy Lizze typu Barbie?
Jack nie pirat to nie Jack, a Elizabeth... No niech będzie:/
will bez zębów czy jack bez... ekhem, rąk powiedzmy?
Lizzie z Barbossą tak ładnie razem wyglądali w pierwszej części... :)
Ząbki Tia Dalmy czy oko Ragettiego?
Chyba wolałabym te ząbki... ;) oczko odpada...
Wolał(a)byś posiadać przeklętą Czarną Perłę, czy Latającego Holendra? ;P
Nikt nie zostawił pytania, więc:
Być na bezludnej wyspie z Willem i mnóstwem rumu czy z Jackiem i umierając z pragnienia? ;)
(nie wiem czy coś w tym stylu już było, bo za duzo tu pytań żeby zapamiętać, więc wybaczcie jeśli to już było)
Do OWCIA: Czarną Perłę, ma fajne żagle
Do dragon: Umrzeć z pragnienia z Jack'iem. Przynajmniej nie musiałabym wysłuchiwać paplaniny Willa (nawet, gdyby był trzeźwy)...
Zostać wyżuconym na pełnym morzu z Jackiem w śród rekinów, czy wysadzonym w Tortudze bez Jacka?
Z Jackiem wśród rekinów, a nóż widelec nas ktoś uratuje?
Co lepsze?
Przespać się z Jonesem w zamian za życie Jack'a? czy Zginąc w ramionach Jack'a u Kanibali?
Umówic się Norringtonem, nie chcę krzywdzić Lizze;)
Zostać zaciągniętym do załogi Jonesa
czy
Zostać przekąska dla kanibali z Jackiem na czele?
No cóż... W prawdzie nigdy nie chciałam aby coś, lub ktoś mnie skonsumował, ale chyba już to wolę (ja po prostu strasznie nie lubię owoców morza...)
Dłuuuga samotność na na wyspie, byłej kryjówce przemytników rumu (w wiadomych warunkach), z nadzieją, że Jack wreszcie zostanie tam porzucony, jak to ma w swoim zwyczaju...
...albo dostatnie życie w śród wyższych swer w Port Royale i męczarnia w gorsecie, ale z nadzieją, że Jack kiedyś zawita do portu?
Wolę gorsety i całą drugą opcję. I tak trzeba czekać i tak,ale przynajmniej nie będzie się aż tak samotnym.
Być powieszonym?
czy
Zeskoczyć z deski do morza(oczywiście będąc związanym)?
Być powieszonym
Zostać figurą na dziobie Czarnej Perły (jak to tak si to cholerstwo nazywało)
czy
Zostac figura na dzibie Holendra
Ta figura to Aflaston lub Galion.
Lepsze jest bycie figurą na Perle, przynajmniej Jack dbając o statek czasem by mnie wyczyścił...
Mieć Fryzurę Jack'a czy perukę Norri'ego?
Barbossy, te przynajmniej dałoby sie doczyścić jakimś cudem.
Pracować w domu gubernatora w Port Royal?
czy
Pracować w tawernie na Tortudze?
Oczywiście że w Tawernie, przynajmniej ciekawych ludzi się pozna.
Interceptor czy Dauntless ?
Niesmiertelna małpka. Kraken jest obrzydliwy.
Scarlett czy Giselle?
Która fajniejsza?
Giselle, bo od niej zasłużył :)
Co lepsze?
Być przeszytym szpadą (w serducho) czy zastrzelonym?
I tu mam problem bo:
po 1)Lepiej być zastrzelonym bo szybsza śmierć raczej i mniej bolesna
po 2)Uwielbiam dźwięk szpady ocierającej sie o szpadę lub wbijanej w ciało itp.
Ale niech już będzie ten strzał.
Moje pytanko: Jak ładniej
>Jack w kapeluszu
>Jack w chustce
Pozdrawiam =)
STOP DZIECIOM NEOSTRADY I PIRATÓW Z KARAIBÓW ! JeSTESCIE MĄDRZY CZY POPOSTU NIE MACIE CO ROBIC W DOMU OPRÓCZ SLĘCZENIA NAD FILMWEBEM I NAPIEPRZANIE W KLAWIATURĘ !
sory,ale czy Twój nick świadczy o wielkości Twego mózgu??tak w zasadzie nie będę z Toba dyskutować.jest to zabawa tylko dla tych którzy CHCĄ sie bawić.a takie komenty nie są wogóle potrzebne.
pozdrawiam:)
Kontynuujac : wyspa pelna ludozercow czy Tortuga - gdzie chcialbym miesazkac na stale ?
Tortuga chyba... tam ludzie są na tyle pijani, że dałabym sobie z nimi radę, umiem się bić, ale mimo to z bandą ludożerców nie wygram... Jak to mawiają "Nec Herkules contra plures"... :)
Co wolicie mieć pod nosem?
Olśniewający uśmiech Barbossy, czy cudownie bezzębny otwór gębowy Davy'ego?
Klocek twoja inteligencja jest powalająca... mowisz ze lkudzie slecza nad filmwebem?? Ok a co wlasnie teraz robisz?? I ooo ty wcale nie slenczysz na filmwebem a skadze znowu nawet nie jestes zalogowant na filmwebie... i o co ci kur.. chodzi z tymi dziecmi neostrady co to ma wspolnego z zajebistym Jackiem ? Idiota!!