Zapraszam do zabawy. Chcę tylko nadmienić tutaj, ze tą zabawę nie wymyśliłam ja, ja tutaj po raz kolejny wstawiam ja, jako, że tamta została zapomniana. Wiec gra polega na tym, że jedna osoba podaje dwie opcje, kolejna wybiera jedną z nich i podaje swoje dwie opcje. Ja zaczne.
Być w przeklętej załodze Czarnej Perły czy w załodze potępieców Latającego Holendra ?
Zdecydowanie kapelusz Jacka :p..
Być na bezludnej wyspie z Jackiem czy z Willem??
Zdecydowanie kapelusz Jacka :p..
Być na bezludnej wyspie z Jackiem czy z Willem??
Zdecydowanie z Jackiem. Walczyc na młynie czy na statku atakowanym przez krakena?
Zdecydowanie z Jackiem. Walczyc na młynie czy na statku atakowanym przez krakena?
NA MŁYNIE!! Troche wrażeń nie zaszkodzi, a przynajmniej nie bedzie trzeba oglądać tych wstrętnych obślizgłych macek... BLE
Być pokojówką/lokajem Elizabeth czy asystenstką/asystentem Tiji Dalmy?
Byc asystetka Tii, przynajmniej bylo by ciekawi:) Byc kapitanem Czanej Perły bez towarzystwa Willa i Jacka, czy byc majtkiem, podczas gdy kapitanem jest Will, albo Jack??
no nie wiem........... asystentka Tiji Dalmy... moze jack by mnie odwiedzal.............
byc majtkiem gdy jack jest kapitanem... Być elizabeth i być z willem czy być tią dalmą i być z jackiem ??
Wole postac Tii niz Liz, a Jacka tez lubie wiec chyba to 2:))))). Takie glupie pyt: Jaka smierc lepsza?? Zostec zjedzonym przez Krakena czy przez kanibali?? Jak wymysle jakies lepsze to napisze:))
Wole czekac z Jackiem:))Jack przyłapany na całowaniu sie z davym johnesem czy will z barbosą?Głupie weim:):P
Wyspa kanibali z Willem. Jakoś mam wstręt do Krakena :D
Wyspa ze złotem czy wyspa z rumem?? (też już nie mam pomysłów na pytania :P)
Wyspa z rumem!Ah...co za życie....a czy byłabym sama?=D A teraz moja kolej: Will z dredami czy Jack z mackami? heheh!Kobitki lepiej sie dobrze zastanówcie!=)
(Wciągająca ta gra :P) Dredy są sexy, więc wybieram Willa z DREDAMI !!
Skoro są tutaj same kobiety to..: Kiecki Elizabeth czy "buntowniczy" styl Anymarii (obowiązkowo z banderką)?
Te pytania sa przynajmniej smieszne:) Jesli chodzi o 1 pyt. To chyba bym wolala przylapac Willa, a 2 no to ajk bym sie upila rumem to bym pewnie zloto widziala, ale z drugiej strony to za zloto kupilabym rum, ale skoro to wyspa, to po co mi zloto?? I tak nic nie kupie:)) Przylapac na calowaniu Liz i Tije, czy Willa i Jacka.
Obrzydliwe pytanie ale chyba dziewczyny,to chyba jest bardziej pociągające...ugh.... a jeżeli jesteśmy przy złocie to wolicie przeklęte czy...normalne?
Obrzydliwe pytanie ale chyba dziewczyny,to chyba jest bardziej pociągające...ugh.... a jeżeli jesteśmy przy złocie to wolicie przeklęte czy...normalne?
A ja powiem, że przeklęte.. Normalne może mioeć każy a tak to przynajmniej bede nieśmiertelna (chwilowo):PP
Skoro są tutaj same kobiety to..: Kiecki Elizabeth czy "buntowniczy" styl Anymarii (obowiązkowo z banderką)?
Anamaria była tylko w pierwszej części ( w drugiej ją pominęli, a poza Jackiem i Willem była to moja ulubiona postać;/;/). Kiedy na Tortudze Jack zbierał załogę, zeby odbić Czrną Perłę, Anamaria dała mu z liścia (na który "sobie zasłużył") za to, że "pożyczył" jej statek i nie oddał... Potem się gdzie3ś tam plątała, a na końcu kiedy Jack uciekł spod stryczka założyła kapitanowi kapelusz ;]
no tak!! Tez ja lubilam:)) Ale obawiam sie ze ona nalezala do tej czesci zalogi z ktorej zrobili te ogragle klatki:(
też doszłam do Tego wniosku... A wracając do pytań...
Anamaria czy Tia Dalma (skoro już o Aniemarii mowa..:P)
Ale w jakim sensie?? Ktora bardziej lubie?? Hym trudne. Nie wiem sama. Pod pewny wzgledem sa do sibie podobne:))
Mi to by najbardziej odpowiadałaby wersja Anamaria i Will, ale ponieważ nie mam takiego wyboru to pozostaje przy Aniemarii i Jacku.
A jeśli chodzi o Barbosse i "Tego z mackami" (to chyba raczej Davy Jones) to bardziej podoba mi się w filmie rola Daviego Jones'a ;].
Nie zostawiłam pytania... i początek mojej poprzedniej wypowiedzi miał brzmieć: "Mi to by najbardziej odpowiadała wersja... itd. (wczoraj już mi sie troche pomieszało :P)
A wieć.. Kto skończył gorzej (jak narazie): Norringtonm na Tortudze czy ojciec Willa na Latającym Holendrze?
Nie zostawiłam pytania... i początek mojej poprzedniej wypowiedzi miał brzmieć: "Mi to by najbardziej odpowiadała wersja... itd. (wczoraj już mi sie troche pomieszało :P)
A wiec.. Kto skończył gorzej (jak narazie): Norringtonm na Tortudze czy ojciec Willa na Latającym Holendrze?
A wiec.. Kto skończył gorzej (jak narazie): Norringtonm na Tortudze czy ojciec Willa na Latającym Holendrze?
Ojciec Willa.
Spędzic jeden dzień z Jackiem(w tym dniu wszystko sie moze zdarzyc) a potem go zabic czy wogóle go nie poznac??
hmmm...to pierwsze ! spędzić dzień z Jackiem a później go zabić (sama zabiłabym się zaraz po nim:P)
Dostać w prezencie gwiazdkowym bilet na światową premierę Piratów z Karaibów 3 (z możliwością zobaczenia Depp'a, Bloom'a i Knightley) czy dostać w prezencie urodziowym kapelusz, ten sam którego Johnny Depp nosił na filmie jak Jack Sparrow ( nie prany :P) ?
Bilet na premierę! Żeby zobaczyć Knightley "na żywo" to mi się nie spieszy, ale Depp'a i Bloom'a owszem :P.
Ubogi, ale młody i przystojny kowal William Turner czy podstarzały, bogoty komodor, któremu też nic nie brakuje James Norrington?
oczywiście że Will
podziurawiona, stara, skarpeta Sparrowa czy zadbane, mięciutkie, majtki Willa? buahha
oczywiście że Will
podziurawiona, stara, skarpeta Sparrowa czy zadbane, mięciutkie, majtki Willa? buahha
Ałe! Ale już chyba bym wolała tą skarpetę. Włożyłabym to szczelen gabloty :).
Spędzić jeden dzień na planie Piratów z Karaibów czy (o ile byłoby to prawdziwe) jeden dzień na morzu z bohaterami (czyli Jack'iem Sparrowem, Willem Turnerem i Elizabeth Swann)?