Zapraszam do zabawy. Chcę tylko nadmienić tutaj, ze tą zabawę nie wymyśliłam ja, ja tutaj po raz kolejny wstawiam ja, jako, że tamta została zapomniana. Wiec gra polega na tym, że jedna osoba podaje dwie opcje, kolejna wybiera jedną z nich i podaje swoje dwie opcje. Ja zaczne.
Być w przeklętej załodze Czarnej Perły czy w załodze potępieców Latającego Holendra ?
Wolalabym gnic w celi w Port Royal do konca zycia - najwazniejsz ze z Jackiem:)i najwazniejsze ze z dala od glonow i owocow morza na Holendrze :D
To ja wymyśle pytanie:
Gdybyś był(a) na kolacji u Tii Dalmy, wolał(a)byś przez przypadek połknąć jej ząb czy paznokieć?? ;PP
:/ Jakbym miala juz ktorej zjeśc, to wolalabym niewiedziec, ze to polukam... z dwojga zlego niech bedzie paznokiec.:D
Biegac po jachcie nago, czy zabić Jacka/Willa (ktorego bardziej lubicie macie zabic)??
Nie widze nic złego w bieganiu po jachcie nago, więc...;)
Zwymiotować po pocałunku z Willem/Jackiem czy dostać czterodniowej obrzydliwej obciachowej czkawki?? xD
Czkawka.
Pożeglować na jonieć świata by uratować Jacka czy zostawić go w "świętym spokoju"?
bardziej wole jacka ale zabiłabym Willa,a jakbym miala biegac nago po jachcie to moglabym biegac wtedy gdy nikogo by nie bylo na jachcie.
ojciec Jacka ktorego nie znamy czy jack w paszczy krakena??
hmmmmm....i to i to:P:P
miec na wlasnosc skrzynie czy kompas ktory cie zaprowadzi gdzie ci sie zamarzy??
raczej Keira bo ona nie zabiła Jacka:P:P:P
no to podobne pytanko Jack Sparrow czy Johnny Depp??
A mogę oba? Chyba bardziej Jack, ale tylko troszkę :D
Ty, jako król / królowa kanibali, którzy chcą cie zjeść, czy ty jako kanibal, który ma zjeść Jacka?
Ty, jako król / królowa kanibali, którzy chcą cie zjeść, czy ty jako kanibal, który ma zjeść Jacka?
aj chyba jako kanibal... bym go uratowała:)
Pobic się z Jackiem czy całować z Jonesem?
wole sie pobic z Jackiem przynajmniej jakis kontakt:P:P
w zalodze Jonesa czy Barbossy(wszyscy sa niesmietelni:P)
raczej na maszczie moglabym sobie popatrzec na Jack'a
miec z Jack'iem dzieci czy byc z Willem w ciazy??- pytanie dla dziewczyn
miec z Dia Dalma dzieci czy Ana Maria w ciazy z toba-pytanie dla chlopakow
Z Jackiem dzieciaki oczywiście, by wyrosłyu na fanów rumu:)
Być żoną Jacka i kochanka Willa czy być żoną Willa a kochanka Jacka?
Żoną Willa, kochanką Jacka, a jak! :P
Być siostrą/bratem Norringtona, czy być siostrą/bratem Davy'ego Jonesa?
Siostra Norringtona, bo jak Jonesa to chyba bym urode straciła;)
Być królową mórz i żona Jonesa czy być zwykłą mieszczanką i nie mieć kontaktu z piratami?
albo:
Być królem mórz i być synem Jonesa czy być zwykłym mieszczanem i nie miec kontaktu z piratami?
Być królową mórz i żoną Jonesa, a jak! Przecież on ma takie słodkie macki i w ogóle... :P:P:P
Dla dziewczyn:
Być w związku z Elizabeth i ukrywać to przed Jackiem, czy być w związku z Tia Dalmą i ukrywać to przed Willem?
Dla facetów:
Być w związku z Jackiem i ukrywać to przed Aną Marią, czy być w związku z Willem i ukrywać to przed Elizabeth?
Tia Dalma!
byc majtkiem na Czarnej Perle i mieć kontakt z Jack'iem czy kapitanem na Latającym Holendrze i Jack skazany na wiecznosc na twom statku??:>
Być majtkiem na Perle.Zawsze można awansować:).
Co jest gorsze?
Jack bez swojeso świetnego poczucia chumoru, czy bez genialnego wyglądu?
Okropne pytanie...jak można pozbawiać Jack'a jego wspaniałych atutów...ale życie jest okropne wiec odpowiem - niech będzie bez swojego genialnego wyglądu...(chlip, będe miała dłuuugo koszmary).
Jack Sparrow - kowal czy gubernator ? Gdzie byście go obsadzili?
No cóż... Chyba jako kowal, ale jako gubernator było by śmieszniej :P
Walcie coś, mnie już głowa puchnie od tych idiotyzmów... :D
A więc: być z jackiem w kłótni a z Jonesem w przyjaźni, czy być z Jackiem w przyjaźni a z Jonesem w kłótni?
no ofcourse ze z Jack'iem w przyjaznia z Jonesem w kłotni:P:P:P
no to ojciec Barbossa czy dziadek Jones??:>
Ojciec Barbossa, bym spoko piratką została;)
Jack bez jego warkoczyków czy Jack bez poczucia humoru?
Ojciec Barbssa(chyba)
Kto inny w roli Jacka Sparrowa czy inny aktor jako Will Turner?
osoba przede mna nie postawila pytania wiec ja je podam:
Jack w zalodze Baebossy czy Davy'ego Jones'a??
Miło by mi było patrzeć i na to i na to :)
Jako Kate Thrush jestem bezwzględna dla Jacka, więc jestem potworem i ze złośliwym uśmiechem obserwowałabym poniżanie przez Barbossę i ból na twarzy Sparrowa oraz Jacka z glonami zamiast dredów, słuchającego rozkazów Davy'ego... >:)
Ale jestem Arshaną, więc wybieram... Davy'ego.
Jack w załodze Barbossy (zawsze jest szansa na bunt)
Piraci z lektorem czy bez?
z lektorem bo idzie sie wpatrzyc w Jacka a nie w napisy:P
pytania nie umiem wymyslic niech sie ktos inny wysili:P
hmmm.....
jak z okiem to nie bedzie ładny a jak z noga to nie bedzie sie umiela poruszac tak fajnie jak to robi.
no ale niech bedzie zrobie z niego kaleke z noga:P
Jack i Lizzy na bezludnej wyspie(ona mu rum spalila)
Jack i Will __________||_________
he he he... Jack i Will oczywiście może coś będzie... HAHAHAHA!
Lizze nie pasuje do Jacka.
Jack z Tia Dalma czy Jack z Anamaria (która wróci)
Z Anamarią... :)
Pasuje do mojej bohaterki. Z charakteru :P
Wymyślać! Również opadłam z sił do tych zabaw :D
No to ja wymyslę: Z Jonesem i Jackiem na bezludnej wyspie czy z Barbossą i Willem?????
albo:
Na bezludnej wyspie z Lizze i Tia Dalma czy na bezludnej wyspie z Anamaria i Krakenem? (wiem że głupie pytanie ale co!)
z jonesem i jackiem:P:P:P
jak ktos chce wymyslic pytanie to prosze bardzo bo mi sie nie chce:P
Bu, znowu muszę pytanie wymyślać? No to:
Przespać się z Jackiem ,,po pijaku" czy z Barbossą po trzeźwemu?
z Jackiem na tratwie
Jones z Elizabeth czy Jack z ohydną, wyglądającą jak Davy córką Jonesa?