Zapraszam do zabawy. Chcę tylko nadmienić tutaj, ze tą zabawę nie wymyśliłam ja, ja tutaj po raz kolejny wstawiam ja, jako, że tamta została zapomniana. Wiec gra polega na tym, że jedna osoba podaje dwie opcje, kolejna wybiera jedną z nich i podaje swoje dwie opcje. Ja zaczne.
Być w przeklętej załodze Czarnej Perły czy w załodze potępieców Latającego Holendra ?
Barbosse.
Czy myślicie, że jeżeli powstanie 4 część , to tytuł będzie "Piraci z Karaibów: Źródło życia (kieruję się podpisem na kawałku mapy Jacka)?
Niestety powiedziano już że jest to ostatna część ALE JAK NAJBARDZIEJ POWINNA powtać 4 odsłona przygód Jack'a i bardzo tytuł!!!
Jack samotnie pływający po morzach czy też potępieniec jako majtek?
Jack samotnie pływający po morzach.
(NIE! TO NIE MOŻE BYĆ OSTATNIA CZĘŚĆ, BO NIE SKOŃCZYŁA SIĘ TAK, JAK CHCIAŁAM! :P:P:P)
Gibbs bez brody czy Jack bez brody?
Krakena, bo można wrócić.
(co do tego, czy to ostatnia część, to bym się spierała - dla znających angielski polecam ten artykuł, ale to tak na marginesie: http://www.telegraph.co.uk/arts/main.jhtml?xml=/arts/2007/05/21/bfdepp121.xml )
Jack ze Scarlett czy z Giselle?
A co za różnica? Niech będzie z którąś z fanek, one są niewyżyte...
Z którą z postaci z "Piratów..." najbardziej chcielibyście się spotkać (pomijając Jacka)
Barbossę!!:D Jego uwielbiam po 3 czesci jeszcze bardziej;]
Miec w domu papuge Cottona czy malpke-Jacka?;]
Małpkę Jacka! :D
Jack zostaje kapitanem "Holendra" a Will ginie, czy Will jest kapitanem "Holendra" a Jack ginie? (ale głupie :P wybór jest prosty :P )
A ja na przekór wszystkim: Will zostaje kapitanem, a Jack umiera :P no i co? Zjedzcie mnie, haha!
Co zrobilibyście na miejscu Elizabeth pod koniec 2?
zostali zjedzeni przez Krakena razem z Jackiem xD
niech ktoś zada pytanie, nie mam pomysłów już więcej na dziś :P
byc na jednym statku z Jackiem który cie olewa czy z Willem smiertelnie w tobie zakochanym??(pytanie raczej dla dziewczyn)
Właściwie to bym na początku wytłumaczyła Willowi, dlaczego pocałowałam Jacka, późnniej zależy. Jeżeli by mi wybaczył, to już bym była z nim na zawsze i nigdy nikogo nie całowała (oprócz Willa) a jeśli by mi nie wybaczył, powiedziałabym ,,bez łaski" i poszła w PIS... Alle sie rozpisałam;)
A byście zrobili na miejscu Jacka wtedy, kiedy po uratowaniu spotkalibyście Elizzabeth?
Trochę to niezrozumiałe: CO byście zrobili Elizabeth kiedy bylibyście już w świecie żywych?
nie wiem...
dla pań:ślub z Krakenem czy Beckettem?
dla panów:ślub z TiąDalmą czy panią Ching?
nie wiem..
dla pań:ślub z Krakenem czy Beckettem?
dla panów:ślub Tią Dalmą czy panią Ching?
Hmmm... Z Beckettem... Kraken po prostu ma brzydkie macki;)
Jack Sparrow w reklamie pasty do zębów czy Elizabeth Swann w reklamie szamponu do włosów?
Elizabeth Swann w reklamie szamponu do włosów
Dla dziewczyn: PRezespać się z Jackiem czy Willem?
Dla chłopaków: Przespać się z Elizabeth czy z Tią Dalmą?
Z Jackiem!
Co lepsze:
1. Mieć jeden z medalionów Azteków (co wiąże się z klątwą).
2. Nosić czarne piętno i być ściganym przez Krakena (ale uciekać przed nim w towarzystwie kapitana Jacka Sparrowa).
Oczywiście 2!!!
Wspaniała gra, a ja kocham ten film!!!
Co lepsze(dla dziewczyn):
Jack, który przedstawia się jako przyjaciel
czy
Will, który przedstawia się jako narzeczony???
Jack jako przyjaciel:)) Z przyjaźni zawsze coś więcej może wyniknąć;)
Chciałbyś być na pokładzie:
1)Latającego Holendra z Willem
2)Czarnej Perły z Jack'iem(w każdej chwili możecie ją stracić ale mimo to bedzie z wami Jack:))
Nie mam pojęcia, dla mnie to tak samo obleśne!!!
Dobra, powiedzmy, że Krakena;)
Być kapitanem Czarnej Perły czy Latającego Holendra?
czaaarnej perły
wyglądać jak rybomorda i byc z jackiem czy wyglądać normalnie ale bez jack ;( znam odpowiedź
wyglądać normalnie i bez jacka..a mało to facetówe na świecie?poza tym,jestem zbyt przyzwyczajona do normalnego wyglądu...
być służącą Davy'ego Jonesa czy Barbossy(tego z 1 części)?
wyglądać normalnie i bez jacka..a mało to facetówe na świecie?poza tym,jestem zbyt przyzwyczajona do normalnego wyglądu...
Barrabosy
Uciekać przed Davym Johnsem z towarzystwie zdradliwego Jacka, czy uciekać przed gubernatorem w towarzystwie pomocnej Elizabeth i wiernego, lojalnego Willa?
Will w mercedesie... jack na motorowerze by się zabił i szkoda by było:)
Jack z Paris Hilton czy Will z Lindsay Lohan?;)
oczywiście Will z Lindsay. to by była para;)
w filmie ginie Jack czy Elizabeth z Willem(razem)?
Jak mnie ktoś odpisze, to już się nie zmieści w tym małym okienku xD!
Ale wracając do tematu - jak ktoś ma ginąć to na pewno nie Jack!
Poza tym w czwórce podobno nie zagrają już Bloom czy Knithley :(
Bardziej podoba mi się pytanie:
Ma zginąć Barbossa czy Jones(chociaż już się rozwiązało:D)?
Joens. Lepiej ;) Szkoda, ze już nie będzie 4 części, choć z drugiej strony mogłaby być robiona już na siłe i te przygody straciłyby swój urok
No to może tak .. co wolicie:
Piraci z karaibów- trylogia czy Piraci z karaibów typu "moda na sukces"
hehe na lyzwach...
juz widze jakby sie przewracal..hah
tortufa czy isla de muerta???(nie wiem czy dobrze napisalam)
Elizabeth zjedzona przez Krakena... Należy jej się
Will bez ręki czy Jack bez nogi?
pierogi ( powyjmuje się zęby... złote ;) )
Jack podrzynający gardła, czy Elizabeth piecząca paszteciki z ludzi ;)
Jack podrzynający gardła ^^ grrrr :)
The Czasoumilacze z Jackiem czy US5 z Jackiem? ^^