Niestety, co po Placu Waszyngtona, wiadomo będzie dopiero w piątkowym wydaniu Wybroczej....
czasami są przecieki ;) co do kolejnych filmów z moich źródeł wiem że najprawdopodobniej 1 czerwca będzie wspaniały film : "Wyśnione życie aniołów"
Stachu,informacje z twojego źródła co do Wyśnionego życia aniołów sprawdziły się:o
Może masz jakies przecieki na 8 czerwca?:)
Stachu do jakich sluzb specjalnych nalezysz ze zawsze masz trafne informacje ;)?? :) Ja rozniez skladam prosbe o jakies przecieki na kolejne filmy - pozdrawiam :)
przecież to łatwo zobaczyć zawsze jak jest reklama to okładka sie odwraca i można zobaczyć co jest za nią (czyli kolejny film) nie widać tytułu ale można poznać po fotkach
No chodzi mi o tą reklame gdzie na białym tle pojawiają sie w żadku wrzystkie filmy i zawsze najnowszy jest z przodu. I potem ten pierwszy sie odwraca do okola i widać co jest za nim. Np. jak była reklama ze Skazą to można bylo wyraźnie zobaczyć że na okładce tyłujest krótko obcięta Juliette Lewis
Narazie niestety przecieków :) brak co do kolejnych filmów z gazety i dziennika. a moje źrudła są tajne :) żartuje po prostu kręce się po różnych stronach i forach o tematyce filmowej.
Może kogoś zainteresować najprawdopodobniej kolejny film z kolekcji przekroju po "Jabłkach Adama będzie" będzie "Vera Drake".