PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=543}

Plac Waszyngtona

Washington Square
1997
7,1 4,5 tys. ocen
7,1 10 1 4538
8,1 8 krytyków
Plac Waszyngtona
powrót do forum filmu Plac Waszyngtona

w kolekcji "Do zobaczenia we dwoje" 5.99 + cena gazety

ocenił(a) film na 3
turista

cena 5,99 w tym już cena gazety ;)

Stachu_c

dokładnie tak, na szczęście od dzisiaj już wiem dokładnie co i jak :)

ocenił(a) film na 10
turista

chyba się skuszę... a wie ktoś może, co po tym filmie zaserwuje nam Gazeta?

ocenił(a) film na 8
pasillo

Niestety, co po Placu Waszyngtona, wiadomo będzie dopiero w piątkowym wydaniu Wybroczej....

ocenił(a) film na 3
miczum

czasami są przecieki ;) co do kolejnych filmów z moich źródeł wiem że najprawdopodobniej 1 czerwca będzie wspaniały film : "Wyśnione życie aniołów"

Stachu_c

a wiesz może co 1 czerwca w Dzienniku???

ocenił(a) film na 8
przemektryc

1 czerwca bedzie dzień dziecka:)

Stachu_c

To juz potwierdzone za tydzien "Wysnione zycie aniolow" Pozdrawiam

ocenił(a) film na 3
lune

a w dzienniku "Życie jest piękne"

ocenił(a) film na 8
Stachu_c

Stachu,informacje z twojego źródła co do Wyśnionego życia aniołów sprawdziły się:o
Może masz jakies przecieki na 8 czerwca?:)

miczum

Stachu do jakich sluzb specjalnych nalezysz ze zawsze masz trafne informacje ;)?? :) Ja rozniez skladam prosbe o jakies przecieki na kolejne filmy - pozdrawiam :)

lune

przecież to łatwo zobaczyć zawsze jak jest reklama to okładka sie odwraca i można zobaczyć co jest za nią (czyli kolejny film) nie widać tytułu ale można poznać po fotkach

Sidewinder

Mowiac szczerze nie widzialam takiej reklamy - ale wierze na slowo :)

lune

No chodzi mi o tą reklame gdzie na białym tle pojawiają sie w żadku wrzystkie filmy i zawsze najnowszy jest z przodu. I potem ten pierwszy sie odwraca do okola i widać co jest za nim. Np. jak była reklama ze Skazą to można bylo wyraźnie zobaczyć że na okładce tyłujest krótko obcięta Juliette Lewis

ocenił(a) film na 3
Sidewinder

Narazie niestety przecieków :) brak co do kolejnych filmów z gazety i dziennika. a moje źrudła są tajne :) żartuje po prostu kręce się po różnych stronach i forach o tematyce filmowej.

Może kogoś zainteresować najprawdopodobniej kolejny film z kolekcji przekroju po "Jabłkach Adama będzie" będzie "Vera Drake".

ocenił(a) film na 7
turista

Stachu i inni proponuję wszystkie informacje tajne/przecieki dawać na tym temacie, żeby wszyscy wiedzieli co kiedy gdzie będzie i za ile :)
P. S. Plac oglądam dzisiaj :>

http://www.filmweb.pl/topic/593598/Gazeta+z+filmem%2C+nie+przegap%21.html#146022 4

Ahoj!