PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10052749}

Platforma 2

El hoyo 2
2024
4,3 14 tys. ocen
4,3 10 1 14289
4,5 10 krytyków
Platforma 2
powrót do forum filmu Platforma 2

kocham klimat obu części, ale o ile w 1 części jeszcze można było przeboleć tajemniczość zakończenia, tak tutaj jest to po prostu irytujące.

Janusz0nion

Będzie 3 cześć.

cheandler1111

Pierwsza część ocena 7 druga 4 a trzecią 2? Już nie chcę nawet oglądać 3 części

Janusz0nion

jakos tak teraz mi sie skojarzyło to z czyśćcem, mam wrażenie że wszyscy który się tam pojawili to samobójcy. nie do konca rozumiem dzieci... bohaterka w rozmowie z "rekruterką" opowiada o wypadku z chłopcem, ze ma wyrzuty, ze musi sama sobie wybaczyć wiec sama skazuje się na dziurę..

ocenił(a) film na 4
kaczkulec

Jacy znowu samobójcy? Bohater pierwszej części nic wspólnego z samobójstwem nie miał, staruszek też nie - o reszcie mało wiemy, ale ze sporym prawdopodobieństwem zupełnie nie z takiego powodu tam trafiali.

Sol89

Pierwszej części nie pamiętam za bardzo. Takie miałam skojarzenie po tej części, nie koniecznie trafne

ocenił(a) film na 7
Sol89

Wydaje się, że wszyscy tam umarli i byli w "połowie drogi do piekła"

Jabolak

Żaden czyściec. Zgłaszali się i tam byli, czasem wybierali dziurę mając np psychiatryk za drugi wybór. Ludzie, czy wy oglądacie film, który oceniacie?

ocenił(a) film na 4
Hesherowski

Biorąc pod uwagę zakończenie jak najbardziej można uznać, że Dziura była mniej lub bardziej metaforycznym miejscem.

ocenił(a) film na 6
Janusz0nion

Wydaje sie ze pod poziomem 333 jest jeszcze jeden najwiekszy, wszyscy ktorzy probowali uciec na niego trafiaja, i tak konczy sie pierwsza i druga czesc.