PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=32430}

Pocahontas II - Podróż do Nowego Świata

Pocahontas II: Journey to a New World
1998
5,6 28 tys. ocen
5,6 10 1 28252
3,0 5 krytyków
Pocahontas II - Podróż do Nowego Świata
powrót do forum filmu Pocahontas II - Podróż do Nowego Świata

Żałosne, drogie dzieci uczcie się, jak są trudności w związku/uczuciu olej to i zmień partnera
na lepszy model ^^ rotfl

ocenił(a) film na 4
achero

Pięknie powiedziane hahaha. Moja ukochana bajka, bardzo przeżywałam całą tą sytuację. CO ONI ZROBILI ?
Zrobili z niej zwykłą ku^%e i tyle ;CCCC Haha, zniszczyli moje dzieciństwo, MAMO !! Pocahontas ma ode mnie 9, a to coś 4.

ocenił(a) film na 5
deepdepths

Rolfe, to niezła gnida tak swoją drogą. Potwornie działa mi na nerwy. A co do Pocahontas i Smitha, to fakt, totalna klapa. Ale Disney postanowił być bardziej historycznie wierny niż w pierwszej części i władował Rolfe'a na miejsce Smitha. Ale dobrze, że są i tacy, którzy uważają to za błąd i biorą się za pisanie sequela kontynuacji. :D Niektóre całkiem niezłe. :D www.FanFiction.net tak sekcja cartoons (o ile dobrze pamiętam) i Pocahontas. Z wielu można się pośmiać a nie jedno opowiadanie nawet wzrusza.

użytkownik usunięty
Anya_Pooka

i akurat Disney musiał trzymać się faktów w sequelu, jak ja nienawidzę Pocahontas 2

ocenił(a) film na 5

Ja też, nwet nie masz pojęcia jak bardzo nienawidzę tego filmu.

ocenił(a) film na 1
achero

nienawidzę tego filmu!!!!!!

Scatebra123

Nie zesraj się!

ocenił(a) film na 1
achero

Mogli już w ogóle nie robić. Dla mnie John powrócił do Pocahontas, żyli długo i szczęśliwie, a tutaj pojawia się (przepraszam za określenie) ciota rolfe (na dużo literę trzeba sobie zasłużyć). No i klapa, bo oni mówią: "Smith to dupek, kochaj rolfe'a". Ale ja dałam 1ce 10/10 i dla mnie Pocahontas zawsze będzie z Johnem (Smithem! Imię John pozostawiam dla Niego :*, rolfe na nie nie zasługuje).