bo myślałem że tu inteligentni ludzie a tu banda debili,zamiast przeczytać cała dyskusje to wchodzi taki pustak i klepie coś dziobem zamiast cały wątek przeczytać od poczatku !
Nie wszyscy rejestrują się na filmwebie, bo wiedzą jakie filmy robi Smarzowski. Minimalne pojęcie o kinie również nie oznacza, że trzeba znać jego twórczość. To nie jest portal wyłącznie dla miłośników Smarzowskiego - to także miejsce dla tych, którzy traktują kino wyłącznie jako rozrywkę.
Autor tematu zwraca jedynie uwagę na to, że trailer wprowadził go w błąd, a tymczasem większość postów tutaj to święte oburzenie "jak można nie znać twórczości współczesnych polskich reżyserów?! Skandal!" Dużo pogardy i arogancji.
Biorąc pod uwagę trailer myslę że osoba, która nie zna pana Smarzowskiego mogła dać się nabrać i nastawić na komedię. Nie ma co linczować. Tak wiem, wiele osób uwielbia czuć się lepiej, niż inni tylko dlatego, że znają twórczość tego Pana, ale bez przesady.
Koleś obok mnie w kinie cały czas kręcił się, wzdychał i przeklinał pod nosem, że wielkie nudy i zaraz wyjdzie z kina. Nie rozumiem po prostu takich ludzi, którzy w ogóle nie mają nawet w 1% świadomości na jaki film idą.
Ciezkie momenty i nikt nie chce ich ogladac.To zrozumiale.Jednak mozesz odstresowac sie tak jak sobie zyczysz,a dziecko w zapijaczonej rodzinie nie moze.Gehenne ma codziennie,wiec warto dac takiego pstryka w nos tym,ktorzy mysla tylko kielichem,piescia i dolna czescia ciala.Glowa nie potrafia.