uwielbiam tego typu filmy tzn z łodziami podwodnymi choć jestem dziewczyną i może sie to wydawać dziwne... film był kapitalny, polecam tez U 571 pozdro
Polecam wiec "Karmazynowy przypływ" oraz nasz rodzimy film "Orzeł" z 1957... poza tym "Ostatni brzeg", ale rowniez wersje bialo-czarna, poniewaz remake Hallmarku jest do niczego.
Jak sobie cos przypomne to dopisze.
ja tez uwielbiam filmy wojenne, szczegolnie te o łodziach podwodnych i też jestem dziewczyną!! wieć to nie dziwne :P
polecam stary film Wolfganga Petersena "Das Boot" (Okręt)
ja tez uwielbiam filmy wojenne, szczegolnie te o łodziach podwodnych i też jestem dziewczyną!! wieć to nie dziwne :P
polecam stary film Wolfganga Petersena "Das Boot" (Okręt)
Obejrzyj "Nagi peryskop". Polecam!
Pozdrowienia!
(kobieta na pokładzie przynosi pecha) ;)
"Nagi peryskop" widziałam - marynarka na wesoło... Dzięki za wszystkie propozycje, może kiedyś nadrobię zaległości i chociaż nie jestem od tego ekspertem i nawet nie pływam zbyt dobrze:P, uważam taką tematykę za interesującą. I nie potrzebuję żadnych wątków romantycznych... [błee]
Ja również uwielbiam filmy o łodziach podwodnych. Po prostu bardzo fajnie się je ogląda ;). "Polowanie na Czerwony Październik" i "Karmazynowy Przypływ" królują w tej tematyce.
Pozdrowionka dla lubiących ten gatunek (szczególnie dla dziewczyn ;))
Aaaah! 'Polowanie na Czerwony Pażdziernik' to mistrzostwo! jestem dziewczyną (i co z tego?),uwielbiam ten film, oglądam go prakrtycznie parę razy w tygodniu! Może troszkę mi się już rzuca na mózg, ale ściągnęłam sobie ścieżkę dźwiękową, czyli boski 'Hymn do Czerwonego Października'
Oczywista przeczytałam także książkę, sama nie wiem co lepsze :)) Polecam wszystkim, absolutnie koniecznie trza to obejrzeć :D Da svidania Towarzysze ;)
imo "Hymn To Red October" z soundtracka to mistrzostwo, w najlepszym tego słowa znaczeniu :)
ścieżka dźwiękowa powala na kolana..zawsze mam ciarki jak ja słucham:)
film- jeden z moich ulubionych - mogę ogldac i ogldac i oglądac:)
polecam takze k 19 - jeden z lepszych w tej tematyce:)chciac mniej sensacyjny.
hymn wymiata....film oglądnięty już ..eh sama już nie wiem ile razy :) ma to coś w sobie.. no i jak dla mnie niesmiertlena kwestia: "Pan kapitan wypłoszył Amerykanów z wody" ;)