PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=217823}

Posejdon

Poseidon
2006
6,1 33 tys. ocen
6,1 10 1 32566
4,4 13 krytyków
Posejdon
powrót do forum filmu Posejdon

Klaus Badelt stworzył wspaniałą muzykę do "Posejdona". Na początku myślałem że to Harry Gregson-Williams, gdyż jest ona w części podobna do chociażby do Opowieści z Narnii (The Battle).Najlepsze utwory?? Wszystkie, prócz tych kiczowatych pioseneczek na początku płyty. A motyw przewodni "The Poseidon", jest cudowny. Hansie Zimmerze, dzięki że pomagasz takiemu zdolnemu chłopakiowi!!!

One_ring

Zgadzam się w 100% :) Sam jestem fanem całej "ZGRAI" Hans Zimmer, Harry Gregson Williams, Klaus Badelt, James Newton Howard. Obecnie jestem na poziomie Piratów2... Ale co do Poseidona jestem podzielony nie jest to nic nowatorskiego, jak np: to co zrobił w tym roku Zimmer przy Kodzie :) ale nie jest to złe :) Wręcz przeciwnie ciesze sie ze znowu sie udało Badeltowi (Piraci\wczesniej) Posłuchaj Jeszcze, albo sluchałeś Batmana Beginsa, Wyspy i Pojutrza tu są podobizny :) A Narnia, z tym sie nie zgodze.... no moze do The Battle... Narnia to inne dzieło i strasznie nowatorskie i wogule... (jak dla mnie Narnia to powinien być oskar 2005 za muzyke przynajmniej) Poseidon to 7/10 jakbym mial oceniac... wczoraj słuchałem Badelta, a mianowicie przysięgi, no i troche odstępstwo od Poseidona a nawiązanie torszke do Ostatniego Samuraja :) Pozdro dla ciebie :)