Posejdon

Poseidon
2006
6,1 33 tys. ocen
6,1 10 1 32633
4,3 12 krytyków
Posejdon
powrót do forum filmu Posejdon

Byłam na tym filmie z klasą. Bilety mieliśmy za friko wiec nie żaluję pieniędzy jednak bardzo szkoda mi czasu jaki musiałam spędzić w kinie na tym filmie. Nie dość że był kiepsko zrobiony (ten obrzydliwie komputerowy statek na początku) to jeszcze przypominał Titanica... Przewidywalny, a skąd tsunami na pełnym morzu tez nie wiem... =/ Miał być smutny, reżyser dał mnóstwo trupów a mimo wszystko dla mnie był beznadziejny... I jeszcze te helikoptery na końcu... Miałam wrażenie ze ten koleś je wystrzelił z tej racy :P

ocenił(a) film na 10
askamarchewka

po pierwsze nie podrobka tylko REMAKE !!!!!!!!!!po drugie oryginalny Poseidon zostal nakrecony w 1972 roku a Titanic dopiero w latach 90!!!! a po trzecie jest to oparte na noveli Paula Gallico ktora powstala jeszcze wczesniej niz pierwsza wersja filmu!!!!! wiec chyba nie odrobiles lekcji przed napisaniem tego posta!!!!

ocenił(a) film na 10
Carolle

P.s dla ciemnych mas piszac " nie podrobka tylko remake " nie mialam oczywiscie na mysli ze to remake Titanica.... tylko Poseidona och pisze to uzupelnienie bo to roznie jest zaraz mi jakis znawca wyskoczy z tekstem pouczajacym pozdr