Posejdon

Poseidon
2006
6,1 33 tys. ocen
6,1 10 1 32633
4,3 12 krytyków
Posejdon
powrót do forum filmu Posejdon

Olśniewający, cudowny, powalający, takimi słowy moge go określić
już bardzo dawno, nie oglądałem tak świetnego kina...
Cudowna muzyka, świetna gra aktorów, bardzo dobre efekty spejalne wszystko było na najwyższym poziomie...
Jak dla mnie ten film ma 10/10 ponieważ naprawde mi sie podobał...
wielki reżyser stworzył wielkie dzieło =)

Nie no, to musi być prowokacja.
Przecież przy tym schematycznym gniocie nawet Titanic może uchodzić za arcydzieło. Ale jeśli rzeczywiście kolega dostał olśnienia i został powalony na kolana podczas seansu to winszuję.
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 5
BLeszczynski

Kolega David na pewno żartuje. No chyba, że widział w życiu góra dwa filmy, a tym pierwszym był American Pie. Wówczas nawet "POsejdon" może olśnić...

Rafikii89

No coż faktycznie kolega David uwielbia wszystkie części American Pie i jego mutacje w stylu 40 dni i 40 nocy. Do tego Troja, Van Helsing i Apartament. Jezu!!!
Gratuluje gustu

ocenił(a) film na 5
BLeszczynski

"Troja" była świetna, do "Apartamentu" również nie mam zbyt wiele zastrzeżeń, ale Van Helsing, American Pie itp rzeczywiście mogą świadczyć, że David nie żartował, co do oceny Posejdona:D

ocenił(a) film na 5
Rafikii89

I potem dzięki takim użytkownikom właśnie Posejdona ma wysoką ocenę, a np. "Aviator" niską...

użytkownik usunięty
Rafikii89

Drodzy koledzy ...
szanuje wasze zdanie na temat tego filmu, jednak według mnie jest naprawde dobry =)
Jak wiecie o gustach sie nie dyskutuje ...
a co do moich ulubionych to pozmieniało się tam trochę ...
Pozdrawiam serdecznie

ocenił(a) film na 5

O gustach się nie dyskutuje, to prawda. Można zaś rzec, że są GUSTA i guściki. Możesz uważać ten film za dobry, ale nie wypisuj, że "dawno nie widziałeś tak świetnego kina". Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
Rafikii89

Nie zabronisz mi posiadać własnego zdania ... to jest forum i każdy moze wygłosić swoją opinię !
=)

ocenił(a) film na 5

Ale nie dawaj takim filmom 10, bo przez to Filmweb nie wygląda wiarygodnie;)

użytkownik usunięty
Rafikii89

To wiesz co... Ja dam mu 10 a Ty daj mu 1 to sie wyrówna =)

ocenił(a) film na 9

a ja popieram Davida, każdy ma swój gust i po wczorajszym obejrzeniu tego filmu mi osobiście też ten film się bardzo podobał,a porównywanie go do Titanica jest chyba nie najlepsze... i daje również 10/10

użytkownik usunięty
Venero

HeLL(o) Nieznajoma ...
Miło że film Ci się podobał, w końcu wiem ze nie jestem sam ze swoim zdaniem =)
Pozdrawiam serdecznie ...

Ps. Ładna Fotka !

ocenił(a) film na 9

Dzieki :) a co do filmu to wydaje mi się że naprawdy każdy może miec swoje zdanie i ja bardzo lubię tego typu filmy
pozdro