Olśniewający, cudowny, powalający, takimi słowy moge go określić
już bardzo dawno, nie oglądałem tak świetnego kina...
Cudowna muzyka, świetna gra aktorów, bardzo dobre efekty spejalne wszystko było na najwyższym poziomie...
Jak dla mnie ten film ma 10/10 ponieważ naprawde mi sie podobał...
wielki reżyser stworzył wielkie dzieło =)
Nie no, to musi być prowokacja.
Przecież przy tym schematycznym gniocie nawet Titanic może uchodzić za arcydzieło. Ale jeśli rzeczywiście kolega dostał olśnienia i został powalony na kolana podczas seansu to winszuję.
Pozdrawiam
Kolega David na pewno żartuje. No chyba, że widział w życiu góra dwa filmy, a tym pierwszym był American Pie. Wówczas nawet "POsejdon" może olśnić...
No coż faktycznie kolega David uwielbia wszystkie części American Pie i jego mutacje w stylu 40 dni i 40 nocy. Do tego Troja, Van Helsing i Apartament. Jezu!!!
Gratuluje gustu
"Troja" była świetna, do "Apartamentu" również nie mam zbyt wiele zastrzeżeń, ale Van Helsing, American Pie itp rzeczywiście mogą świadczyć, że David nie żartował, co do oceny Posejdona:D
I potem dzięki takim użytkownikom właśnie Posejdona ma wysoką ocenę, a np. "Aviator" niską...
Drodzy koledzy ...
szanuje wasze zdanie na temat tego filmu, jednak według mnie jest naprawde dobry =)
Jak wiecie o gustach sie nie dyskutuje ...
a co do moich ulubionych to pozmieniało się tam trochę ...
Pozdrawiam serdecznie
O gustach się nie dyskutuje, to prawda. Można zaś rzec, że są GUSTA i guściki. Możesz uważać ten film za dobry, ale nie wypisuj, że "dawno nie widziałeś tak świetnego kina". Pozdrawiam.
Nie zabronisz mi posiadać własnego zdania ... to jest forum i każdy moze wygłosić swoją opinię !
=)
a ja popieram Davida, każdy ma swój gust i po wczorajszym obejrzeniu tego filmu mi osobiście też ten film się bardzo podobał,a porównywanie go do Titanica jest chyba nie najlepsze... i daje również 10/10
HeLL(o) Nieznajoma ...
Miło że film Ci się podobał, w końcu wiem ze nie jestem sam ze swoim zdaniem =)
Pozdrawiam serdecznie ...
Ps. Ładna Fotka !