cały czas trzyma wnaoięciu, ciekawy, nie wiem o co wam chodzi, jedyna wada to to że trochę za krótki, dlaczego wam się to nie podoba?
dodam jeszczr że sto razy lepszy niż titanic. który był uznany za taki świetny, bo "romantyczny" nas co to i po co, tutaj jest znacznie lepiej
film nie rzuca na kolana ale jest dobry wreszcie ktos skupil sie na nakreceniu filmu katastroficznego a nie jakiegos romansidla:)))) i ta muzyka Klaus Badelt.... rewelacja!!!
Ja wolę "Titanica". Nie dlatego, że jest taki "romantyczny", tylko dlatego że naprawdę rzuca na kolana i jest ślicznym filmem. A cala sekwencja tonięcia Titanica zawsze robi na mnie ogromne wrażenie! Te efekty się w ogóle nie starzeją! Ale wracając do Posejdona - mój temat jest wyżej ;) 7/10 - w porywach 8/10
Pozdrawiam!
pod wzgledem efektow wiadomo ze Titanic mysle ze dlatego ze byl dluzszy i wiecej w "wolniejszym" czasie mozna bylo pokazac (a poza tym byl zbudowany na potrzeby filmu niemalze oryginalnych rozmiarow statek na wzor oryginalnego titanica )ogladajac Titanica ma sie wrazenie jakby sie tonelo razem z nim Poseidon byl zdecydowanie za krotki mialam wrazenie ze rezysera gonil czas i zrobil ten film troche po lepkach !!!!! ale moze bedzie wersja rezyserska