Poważny człowiek

A Serious Man
2009
6,7 40 tys. ocen
6,7 10 1 39878
7,3 40 krytyków
Poważny człowiek
powrót do forum filmu Poważny człowiek

Właśnie obejrzałam to "arcydzieło" i muszę stwierdzić, że już nigdy więcej nie będę kierować się opiniami innych. Właśnie tutaj zachęcona komentarzami innych filmweb-owców wybrałam ten film jako umilenia czasu pomiędzy meczami.

Film mnie totalnie znudził i zmęczył.
Komedia? Jaka komedia? To jakiś dramat psychologiczny.

Ponieważ zawsze nawet najgorszą szmirę oglądam do końca by wyrobić sobie zdanie o całości filmu, muszę stwierdzić iż ten film przebił nawet Antychrysta na którym zresztą zasnęłam. Nuda, nuda, nuda.....

Dziwię się tym komentarzom, że ten film jest genialny, wspaniały, najlepszy itp.

xxmgielkaxx

Całe szczęście, że mnie nie kojarzysz.

ocenił(a) film na 9
xxmgielkaxx

jak oceniłaś takie filmy jak 'Pojutrze' czy 'spiderman 3' 10/10 hehe to nie dziwne że nie spodobał ci się taki film... to tyle mam do powiedzenia :)

ocenił(a) film na 1
mleko_w_proszku

o boże ale jesteś fajny! wszedłeś na mój profil i spojrzałeś czemu dałam 10 i na tej podstawie już znasz mój gust, charakter, temperament, upodobania i ulubione pozycje w łóżku, tak? żałosne. jeśli jestes na tyle ograniczony że oceniasz czyjś gust na podstawie tego czy podobało mu się komercyjne "Pojutrze" i uroczy Maquire w "Spidermanie" to strasznie mi Ciebie żal. I to by było na tyle, pozdro 600.

ocenił(a) film na 8
Dott84

Jest Gustomierz, można poszukać sobie miłośników Sailor Moon i Mody na Sukces i sprawdzić, co lubią. Tak się składa, że DOTT84 jest miłośniczką wspomnianych tytułów, co łatwo sprawdzić. Po co chodzić na "jakieś dramaty psychologiczne" i wystawiać 1/10 tylko dlatego, że wielki żal kasy wydanej na bilet ??

ocenił(a) film na 8
Dott84

Również nie uważam tego filmu za komedię. Jednak film jest bardzo dobry. Ciężki, ale dobry:)

Szczepanek

Dokładnie . Jak ktoś chce zobaczyć coś , przy czego oglądaniu , nie trzeba myśleć , niech idzie na "Kac Vegas" !

Dott84

N -o-w-e P-o-j-ę-c-i-e : CZARNA KOMEDIA . Napisałem kapitalikami , bo jak widać nie umiesz czytać kiedy coś nie jest wyolbrzymione . Bardzo mi się ten film podobał , ale rozumiem , że ktoś może mieć inne zdanie ... Ale 1/10 ? To by musiało być gorsze od " Poznaj Moich Spartan" !