PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=99771}

Power Rangers Turbo

Turbo: A Power Rangers Movie
1997
4,7 1,3 tys. ocen
4,7 10 1 1315
Power Rangers Turbo
powrót do forum filmu Power Rangers Turbo

Nie no to już przesada. Dzieciak Power Rangersem! Hehe. Pamiętam jak byłem małym dzieciakiem to się tym fascynowałem. Teraz rzygam każdym kolejnym wymysłem na Power Rangersów. A ten Dino Grzmot to naprawdę...

ocenił(a) film na 4
Sergi_van_Oli

Dla mnie to był serial dzieciństwa. Pamiętam, jak z samego rana zrywałam się z cieplutkiego wyrka i oglądałam Power Rangers :) Chyba przez ten sentyment z dzieciństwa dam mu ocenę 4/10 ;P

ocenił(a) film na 2
Sergi_van_Oli

Dla mnie serial Power Rangers skończył się na "Power Rangers in Space", wraz ze śmiercią Zordona i końcem Rity, Zedda, Monda i Machiny (choć seria Turbo mi się nie podobała, w przeciwieństwie do pozostałych, gdy byłem dzieciakiem). Nie widziałem późniejszych serii i nie zamierzam zobaczyć. To raczej kradzież tytułu. Wojownicy Mocy bez Zordona to jak żołnierz bez munduru.

"Power Rangers" było głupie i schematyczne, ale lata temu, jako dzieciak, lubiłem to i mam do tego sentyment. Chyba najbardziej przyciągała choreografia walk i tytułowa piosenka "Go, go Power Rangers!".

ocenił(a) film na 7
Trojden

glupi to ty jestes i twoje ulubione seriale to bylo i jest bardzo dobre nawet z kilkoma bledami to serial a nie 1 film seriale sie inaczej ocenia