PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=452679}

Poznaj moich Spartan

Meet the Spartans
2008
5,2 76 tys. ocen
5,2 10 1 75713
3,4 18 krytyków
Poznaj moich Spartan
powrót do forum filmu Poznaj moich Spartan

7/10

ocenił(a) film na 8

Dobra komedia, ja bylem rozbawiony do lez. Oczywiscie trzeba najpierw obejrzec 300 ;D

ocenił(a) film na 7
Yuasu

Jeszcze nie oglądałem "300" ale muszę obejrzeć, film "poznaj moich spartan jest świetny aczkolwiek nie mogę powiedzieć doskonały. 8/10

ocenił(a) film na 8
drzazga41

powiem ci tak jesli przed spartanami nie obejrzales 300 to wiele sytuacji nie rozbawilo cie az tak jak powinno ;D

ocenił(a) film na 7
Yuasu

OK, to muszę obejrzeć, a twoim zdaniem jaki jest film "300"?

ocenił(a) film na 8
drzazga41

300 to naprawde dobry film, bardzo ladny graficznie i ogilnie, dobre sceny walki ;D ja 300 ogladalem 4 albo 5 razy :P pzdr

ocenił(a) film na 7
Yuasu

Popieram, bez obejrzenia 300 film może zostać źle zrozumiany albo i w ogóle :P

ocenił(a) film na 10
Yuasu

a jak dla mnie 8 na 10 nie oglądałem 300 a mimo to dobrze się bawiłem

Yuasu

hmm nie ogladalam 300 i pewnie dlatego jakos film mnie specjalnie nie rozbawil ;] jak dla mnie słaby ale to pewnie przez to ze nie mialam porownania z 300

ocenił(a) film na 8
asabina1

Prawdopodobnie dlatego ;D ale nie ma co film jest dobry ;p

użytkownik usunięty
Yuasu

Obejrzałam najpierw '300', potem 'Poznaj moich Spartan' i jak dla mnie była to najgorsza parodia jaką do tej pory widziałam.

ocenił(a) film na 8

wez lepiej skoncz ogladac parodie, bo chyba ich nie rozumiesz

użytkownik usunięty
Yuasu

Tak, jasne. Bo jak mi się nie podobało to znaczy, że nie rozumiem? A Ty ile parodii obejrzałeś, że twierdzi, iż ta jest dobra? Weźmy, np. dobrą parodię jaką jest "Żywot Briana", "Poznaj moich Spartan" do pięt nie dorasta temu filmowi.
I nie mów mi, że czegoś nie rozumiem... tak jakby w tym filmie była jakaś 'głębia'... bo nie ma w tym nic do rozumienia.