PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=452679}

Poznaj moich Spartan

Meet the Spartans
2008
5,2 76 tys. ocen
5,2 10 1 75713
3,4 18 krytyków
Poznaj moich Spartan
powrót do forum filmu Poznaj moich Spartan

Dwa, góra trzy momenty, na których ledwo się uśmiechnęłam. Reszta po prostu nudna albo obrzydliwa. Próby ośmieszenia znanych ludzi raczej żałosne. Gra aktorska tak kiepska, że Kevin z "Herkulesa" błyszczy w obsadzie niczym diament. Naprawdę nie polecam, nawet jeśli ktoś chce obejrzeć głupią parodię, żal patrzeć.

ocenił(a) film na 6
piyoko

A oglądałeś może wcześniej "300"? za krótki za krótki za krótki

ocenił(a) film na 10
piyoko

hahahahha ty chyba poczucia humoru nie masz. A ja mam bo śmieszysz mnie TY !!! jak można siedzieć przy tym filmie spokojnie ja sie z 10 razy popłakałam ! I to ze śmiechu zauważ sobie .. xdd bardzo mało parodii widziałaś skoro mówisz że ta jest beznadziejna ! Nie mów ze gatorejd cie nie rozwalił hahaha albo Spears.. ciuups .. No ale pytam .? Podaj mi 1 lepszą parodyjke od tej :DD

ocenił(a) film na 3
nike55555

jeśli by nie było tych wyjątkowo obrzydliwych wstawek, to film byłby genialny. Mi się najbardziej podobało chyba jak Leonidas szkolił syna:D
No bo niektóre fragmenty były bosskie i płakałam ze śmiechu, ale reszta e............. masakra jak sie patrzy

nike55555

Parodii widziałam całkiem sporo. Lepsza jest moim zdaniem na przykład "Robin Hood - faceci w rajtuzach". Tam przynajmniej humor nie opierał się na obrzydliwościach i powtarzaniu w kółko tego samego żartu. No a nie wszystkich śmieszy to samo. Sorki za odpowiedź z opóźnieniem.

ocenił(a) film na 2
nike55555

Dracula-wampir bez zębów, seria Naga broń czy nawet Straszny film.

piyoko

Rzeczywiście film nie najwyższych lotów, ale przyznaje że trochę się na nim uśmiałam. Zabawny był styl marszu spartan i moment gdy śpiewali I will survive. Może gdyby usunęli dość głupią scenę z pingwinem film byłby lepszy. Ale dla rozrywki zawsze można coś takiego zobaczyć.

ocenił(a) film na 3
piyoko

Podpisuje sie pod załozycielem tematu, to chyba najgorszy film jaki w zyciu widzialem a napewno najgorsza parodia. Chyba ani razu sie nie usmiechnolem na tym filmie, jesli wogole mozna go tak nazwac. A jak ktos mi powie ze nie mam poczucia humoru, to ja juz wole go nie miec niz smiac sie z takich zalosnych, durnych i obrzydliwych niby komicznych scen.