Poznaj moich Spartan

Meet the Spartans
2008
5,2 76 tys. ocen
5,2 10 1 75764
3,4 18 krytyków
Poznaj moich Spartan
powrót do forum filmu Poznaj moich Spartan

Większa część filmu na zadowalającym poziomie, czyli innymi słowy - śmieszna. Były momenty nieco naciągane, ale ogólnie OK.

Jeśli ktoś nie oglądał wcześniej "300" to nie polecam filmu, a jak jest inaczej to zachęcam.

8/10

arek_z6

? Ktory fragment filmu najbardziej Ci sie podobal?? To albo swiadczy o twoim intelekcie albo o totalnym braku gustu...ale o gustach sie nie dyskutuje...dla mnie ten film to strata czasu

biver01

Nie chodzi o to, który fragment. Nie traktuje tego filmu zbyt poważnie i nie sądzę, żeby miał kogokolwiek czegoś nauczyć. Uważam jednak, że takie lekkie komedie warto zobaczyć od czasu do czasu i się pośmiać :)

arek_z6

ale to juz zalezy od poczucia humoru, co kogo smieszy...ja na nim zasmialem sie moze z 4 razy :)

biver01

A oglądałeś film "300" przed obejrzeniem "Poznaj moich Spartan" ?

ocenił(a) film na 9
arek_z6

to nie ma byc film psychologiczny z 150 moralami - komedia jak na amerykanski film dobra :) w dobie romantycznych komedii to jest zawsze jakies odstepstwo ;)

no i smieszne sceny? ja sie poplakalem ze smiechu gdy Leonidas "skopnal" britney do rowu smierci albo "parodia" gta ... albo z tymi dziecmi na poczatku :D ale nei bede tu opowiadal filmu go trzeba obejrzec :)

Bydghost

z tych scen ktore Ci sie podobaly 2 sa na samym poczatku...mi sie wlasnie jedynie poczatek podoba...co ja poradze, taki mam gust :)