PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=452679}

Poznaj moich Spartan

Meet the Spartans
2008
5,2 76 tys. ocen
5,2 10 1 75713
3,4 18 krytyków
Poznaj moich Spartan
powrót do forum filmu Poznaj moich Spartan

Dobry

ocenił(a) film na 6

Przed chwilą skończyłem oglądać "Meet the Spartans". Jest kilka dobrych scen. Najlepiej spisali się: Sean Maguire grający Leonidasa, aktor grający Xerxesa
i Kevin Sorbo, grający kapitana. Wymiata sposób masażu, jaki stosuje masażystka na żonie Leonidasa. A Carmen Electra wygląda w filmie świetnie

ocenił(a) film na 7
Quetzalc0atl

a jaką wersje tego filmu oglądałeś? chodzi mi konkretnie o jakoś (dvd rip)

ocenił(a) film na 1
Quetzalc0atl

genialny film zasuguje na 1000 mld nagrud i w ogule jest slotki i niusny najbardziej podobał się mojim zajoncom

Quetzalc0atl

Było kilka fajnych scen, wymarsz żołnierzy Leonidasa, czy parodia San Andreaa - Ale część rzeczy była niesmaczna i niezrozumiała :P

Quetzalc0atl

Aktor, który wcielił się w rolę Leonidasa powinien zostać ozłocony;] Doskonała rola. Plusy za taneczny krok Spartan, rolę zmysłowej Carmen Electry, spray'owane kaloryfery dzielnych wojowników, pojedynek taneczny w stylu breakdance i serię kopniaków do czarnej dziury]:-> Ale po za wymienionymi pojedynczymi elementami Meet the Spartans jako całość nie oferuje niczego ciekawego. Film spod znaku pastiszu bardzo niskich lotów, porównywalny do Epic Movie. Konglomerat marnych i spaczonych gagów, okraszonych prymitywnie dosłownymi odwołaniami do innych "osiągnięć" popkultury ostatnich lat.

ocenił(a) film na 10
Quetzalc0atl

Dla fanów Epic Movie i Scary Movie ... !!! REWELACJA !!! ... boki zrywałem przez cały film ;)))