Jeka jest wg Was najzabawniejsza scena??
najlepsza scena przy, której śmiałam się bez tchu, to powitanie wysłannika Xerxesa przez Leonidasa xDD !! ten buziak był niesamowity xDD hahahaha ;DD
Ja mam 2 ulubione sceny.
1 - 13 Spartan skacze na wojne spiewając "Let's move on" xD
2- Jak Paris Hilton rozmawia z Nicole przez telefon "Czesć Nicole, jadłaś coś? Migała? To starczy Ci na cały dzień!" :)))
a tak tak masz rację !! ten ich "marsz" był świetny xDD już sobie przypomniałam z tą melodią;DD
śmieszne też było jak Xerxes podniósł rękę, a tamci go wyśmiali, że zrobił to jak dziewczyna ;DDD !! w ogóle jak on wyglądał ;DD tak samo ten gruby Spartanin idealnie do nich pasował ;DD
śmieszna była również "liczna armia" na tym ekranie ;-)
Dużo scen mnie powalało ale najbardziej
jak ten starzec kopnął tego małego shreka z tej skały xD
jak narrator powiedział coś w stylu "bestia czaiła się wśród skał" i wylazł ten pingwin xD
i jak odpalili GTA, Leonidas wsiadł do tego Low Ridera i włączył "Barbie girl" :D:D:D
Moimi faworytami są dwie sceny:
wymarsz wojska Leonidasa na bitwę oraz przedstawienie ogrodnika królowej :D
Prócz tego jeszcze walka z pingwinem, trening syna Leonidasa (kiedy ojciec biega za nim z piłą.. xd) i, jak wyżej, to z GTA :D
To z piła jest świetne! xD
Ale numerem jeden jest wymarsz xD Przez pół godziny zbierali mnie z podłogi. Na prawdę genialna parodia.
Jak dziad kopnął shreka do dziury,
jak Leonidas ćwiczył z synem walkę,
jak jechał tan grubas do Leonidasa i ktoś powiedział : ,,Wygląda jak ten tłuścioch z Borata" xD
i jak tańczyli i Leonidas połamał sobie kark xD
- początek z jak rodził się Shrek i chińczyk xD
- trening dzieciaka ( piła wymiata ) xD
- jak Leonidas powiedział: "twoja matka mówi w języku Wookiee " Xd
- GTA
- Kiedy Xerxes schodził jeden z jego ludzi nie zdążył i się wywrócił : "spoko spoko nic się nie stało" i wyciągną pistolet i go zastrzelił xD
prostota tego filmu jest śmieszna ;)
a nikomu nie podobał się ten pocałunek tych facetów na początku?? i przybijanie piątki z laskami?? to było dla mnie najlepsze xDD
1.Ja nie mogłem jak Xerksem uciekał przed Leonidasem :D
2.Powitania Spartan xD
3.GTA San Andreas
4.Rozmowa Hilton przez telefon
5.Wygląd Xerxeka
6.Akcja z pingwinem
7.Ten gruby spartanin
8.Całokształt żony Leonidasa
9.Używanie komórek i laptopów
I wielie innych rzeczy, których teraz nie pamiętam ;P
Ooo dużo było tych śmiesznych scen.
Ten ich taneczny wymarsz ;D
Walka z zabójczym pingwinem
GTA
i ten cały Xerxes . On to mnie powalił.
1. GTA
2. Język Wookiech
3 "Piąteczki z kobietami, lizanko z facetami" :D
4. Leave the Britney alone:)
i wiele innych
Jedyne co mnie TROCHE rozśmieszyło, to gdy Leonidas złamał sobie kark,bo tak ogółem, to to słaba komedia jest.