PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=452679}

Poznaj moich Spartan

Meet the Spartans
2008
5,2 76 tys. ocen
5,2 10 1 75713
3,4 18 krytyków
Poznaj moich Spartan
powrót do forum filmu Poznaj moich Spartan

Jaki tytuł nosi utwór, który leci podczas walki "na breka" Spartan i Nieśmiertelnych?

ocenił(a) film na 8
Jeffrey_Goines

Lol, jestes na tej stronie i nie wiesz jak sie szuka muzyki filmowej? Przewijasz film na sam koniec i patrzysz na liste wykorzstanych utworow... jeszcze tego nie ogladalem wiec nie powiem Ci co to jest

Abraxus

napisze tak: dziekuje ci bardzo, za twa konstruktywna odpowiedz, bardzo mi pomogles. jak widac, jestes na tym forum od dawna i umiesz byc mily dla pozostalych uzytkownikow i sluzysz zawsze pomoca. jezeli nie podobaja ci sie takie pytania, to po prostu je zbadz, a nie 'sluzysz pomoca'. zwlaszcza skoro filmu nie ogladales. wez pod uwage, ze nie zawsze ten kto pyta, robi to dlatego, ze samemu nie chce mu sie ruszyc dupy, by to znalezc. powiem Ci, ze w soundtracku tego nie ma, w napisach Szerolku nie moglam spr, bo ich nie bylo, wersja ucieta. ale za to ani mnie winic nie mozesz, ani ja ciebie. na youtube tez szukalam. bez rezultatu.
wiec nie mow czegos bez podstaw.
dziekuej za szczera pomoc i pozdrawiam serdecznie,
inssaane

Jeffrey_Goines

tyt piosenki na pszyszlosc, zeby juz nikt nie musial sie produkowac z odp: eve- tmbourine