PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=452679}

Poznaj moich Spartan

Meet the Spartans
2008
5,2 76 tys. ocen
5,2 10 1 75713
3,6 25 krytyków
Poznaj moich Spartan
powrót do forum filmu Poznaj moich Spartan

WTF?!

ocenił(a) film na 1

Jest takie powiedzenie : „przykleiło się gówno, do okrętu i mówi płyniemy”. I taką właśnie kupą jest film „Poznaj moich spartan” , który na sukcesie 300 próbuje zbić pieniądze.

W kinematografii było wiele filmów parodiujących arcydzieła, klasyki itd. Weźmy np. filmy Brooksa, Naga Broń etc. Są to filmy przepełnione żartami sytuacyjnymi, z humorem przekraczającym granice, a przede wszystkim są ZABAWNE. W „Poznaj moich spartan” humor zamieniono na żenadę, ile razy można śmiać się z Britney, Paris Hilton itd.
1/10

ocenił(a) film na 6
Cziken

Jak dla mnie film był niezły. Może dlatego, że po prostu potrzebowałam wczoraj czegoś na odmóżdżenie i właśnie to dostałam. Humor przeraźliwie głupi, w ogóle nie wymagający myślenia, wręcz idiotyczny. Fakt - żartów o Paris I Britney również mam już dość, ale z niektórych scen było mi dane się pośmiać. Normalnie wolę dobre komedie z inteligentnymi żartami, a produkcje typu "American Pie" są w ogóle nie w moim guście, ale przychodzą czasem dni, kiedy w człowieku, jak mawia moja koleżanka, włącza się "loser" i na takie dni "Poznaj moich Spartan" jest całkiem niezłą opcją.
Inaczej nie dziwię się, że ma się wrażenie zmarnowanego czasu.

ocenił(a) film na 6
Sralalala

Odmóżdżający film też czasem jest potrzebny naszemu umysłowi. Ileż można oglądać Bergmana czy Herzoga :)

ocenił(a) film na 8
Cziken

A ja powiem tak film tak głupi że aż zabawny jest.

A najbardziej mi się w fimie podobał Kevin Sorbo, który pokazał, że ma wielki dystans do siebie i swoich wcześniejszych ról i wyśmienicie sparodiował swoje postacie jak Herkules czy Dylan Hunta, pokazał, że z siebie trzeba się umieć śmiać, a zato dla niego wielki szacun.

ocenił(a) film na 3
Cziken

100% racji. Żałuję, że poznałem Spartan.