Film tragiczny. Zmarnowane kilkadziesiąt minut mojego życia. Odradzam oglądanie
komukolwiek obejrzenie tego filmu. U mniejszych dzieci może wywołać trwały uszczerbek na
zdrowiu psychicznym.
Muszę się z Tobą zgodzić. Widziałam film raz i o raz za dużo.Spodziewałam się czegoś lepszego a już na pewno nie takich niesmacznych scen mimo że to parodia.
ja też je lubię, tylko temu "filmowi" daleko jest od komedii. Przynajmniej dla mnie. Nie wiem jakie kto ma zdanie i podejście do tego typu filmów ale jak już napisałam dla mnie ten film był "niesmaczny".
może i niesmaczny głupi ale przede wszystkich zajebiście śmieszny no i ciutkę zboczony
jeżeli komuś miałbym polecać to nie dzieciom!!! ;p
I tak mnie do Siebie nie przekonał.Możliwe że właśnie przez te sceny. Fakt film zdecydowanie nie dla dzieci i (według mnie) osób makabrycznie (dosłownie) nie lubiących takiego typu filmów.
Swoje rady zostaw dla siebie, a polskie dzieci i bez tego filmu sa niezle poje...e. Film idealny po stresujacym dniu i nie tylko.
zgadzam się
Z TYM : Swoje rady zostaw dla siebie, a polskie dzieci i bez tego filmu sa niezle poje...e.
a mnie sie zdaje ze brak ci dystansu do wszystkiego a poza tym jakis ty delikatny :)
trole to sa takie matoly jak istari ktorzy pisza jakas bzdure na forum tylko po to zeby podniesc cisnienie innym
Babraxus czy nie mozna zaakceptowac opini Istari, jej sie nie podoba, nam owszem, po co te najazdy...peace moi drodzy, make love not...i takie tam duperele...
zamknijcie wreście te mordy wy sie nie znacie poznaj moich spartan to jeden z najleprzych filmów
"Odradzam oglądanie komukolwiek obejrzenie tego filmu." Jakoś nie rozumiem przesłania tych słów ^^
Po za tym tylko narzekacie ale co tam jesteśmy polakami więc musimy narzekać, mnie się jakoś film podobał, ale jeśli umiesz nakręcić lepszy to z chęcią obejrzę.
Pozdro wszystkim ^^