Według mnie najsłabsza z wszystkich trzech części, ale mimo to całkiem niezła. Aktorzy dają radę, tylko może fabuła pozostawia trochę do ży-czenia. Chyba nie było na ten film takiego pomysłu jak na poprzednie części. Zdziwiłem się, gdy zobaczyłem na Filmwebie, że film jest z 2010 roku, bo myślałem, że wszystkie trzy były kręcone w mniejszych odstępach czasowych, a tu proszę. Zresztą, między pierwszą, a drugą częścią były cztery lata różnicy, więc też więcej niż się spodziewałem. Ale to akurat najmniej istotne. Zdziwiła mnie jeszcze jedna rzecz. Nie wiem dla-czego, ale to już któryś film z rzędu, w którym polski lektor nie odmienia słowa 'penis'. Przecież ten wyraz normalnie odmienia się przez przy-padki, jak inne, więc nie mam pojęcia, dlaczego nie jest odmieniany. No ale to chyba pozostanie tajemnicą. Możliwe, że to było w poprzedniej części, a nie tej, nie pamiętam, ale nieważne. Bądź co bądź, moim zdaniem, film jest ok. Jeżeli komuś podobały się dwie pierwsze części, to nie widzę przeszkód, żeby obejrzeć i tą, ale nie spodziewajcie się za wiele, bo możecie się trochę zawieść. Moja ocena, tak jak w temacie. Jak ktoś lubi takie filmy, polecam.