PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=408412}

Poznaj naszą rodzinkę

Little Fockers
2010
6,3 64 tys. ocen
6,3 10 1 63840
5,4 16 krytyków
Poznaj naszą rodzinkę
powrót do forum filmu Poznaj naszą rodzinkę

Nie rozumiem ludzi, którzy wystawiają temu filmowi oceny typu 3/10 i mniej. Po przeczytaniu paru pierwszych komentarzy zastanawiałem się czy w ogóle to oglądać. Na szczęście nie posłuchałem, bo ten film to półtora godziny naprawdę fajnego humoru i, przynajmniej jak dla Mnie, trzyma poziom poprzednich części. Aktorstwo jest całkiem solidne jak na komedię. Duet De Niro/Stiller - bomba.. Może niektórzy powinni ten film obejrzeć jeszcze raz bez lektora czy napisów - po angielsku naprawdę inny odbiór. Plus odrobina dystansu do filmu - to w końcu komedia.
PS. Film pełen humoru słownego. Teksty w stylu - "Come here and give me a Focker sandwich" (Roz przytula wnuki) wymiatają ;D

ocenił(a) film na 7
semel

Popieram w całej rozciągłości :)

ocenił(a) film na 8
semel

Mi się tez podobał mi, dałem 8/10

ocenił(a) film na 7
semel

dokładnie, na 7 zasługuje lekką rąsią;)

ocenił(a) film na 5
santiago_1990

U mnie 5/10... gdzie poprzednie części 8/10 - żarty były zdecydowanie wyższych lotów z większym pomysłem. Scena z naćpaną Albą jedna z bardziej żenujących scen jakie widziałem w ostatnich latach...

nybatteri

Podpisuję się pod oceną. Film może nie jest tak zły jak go w recenzjach malują, ale kilka kiepskich, żeby nie powiedzieć żenujących scen, kładzie się cieniem na przyzwoitą całość. Pierwsza część była moim zdaniem naprawdę rewelacyjna, druga już dużo słabsza, a tu jest jeszcze o ten jeden punkt gorzej.

ocenił(a) film na 7
semel

Film dobry 7/10 . Lecz spodziewałem się czegoś lepszego patrząc na poprzednie części . Mega obsada