Mialem przyjemność uczestniczyć w pokazie przedpremierowym z udziałem Emmanuelle Seigner i jestem pod wrażeniem filmu. Naprawdę dobre, europejskie kino!!!! Co prawda jak zwykle zdania na ten temat mogą i będą podzielone, ale gusta to coś o czym się nie dyskutuje więc powiem tylko o tym co mnie urzekło. Film zaczyna się z lekka "niemrawo" ale później pochłania uwagę bez reszty!!!! Ten francuski thriller bije na głowę większość obecnych amerykańskich produkcji. Pomysł na fabułę doskonały. O szczegółach nie wspomnę aby nikomu nie psuć przyjemności oglądania. Gorąco zachęcam do jego obejrzenia. Reakcje na niego mogą być różne, aż po takie skrajne jakie usłyszałem m.in po pokazie, i które nie ukrywam niezwykle mnie rozbawiły :))... Otóż jeden z widzów, wychodząc z kina z dużym entuzjazmem stwierdził, że morał z filmu jest taki:"Pamietaj, że można wierzyć tylko... dziwce!" :))) - Pozostawiam to bez komentarza :)) Ale jednocześnie zachęcam wszystkich do obejrzenia. Myślę, że naprawdę warto!!!
P.S. Dziwi mnie tylko nieco, że pomimo sporego grona osób, które byłu na pokazie za pośrednictwem FILMWEB-u tak mało zdecydowało się na swój komentarz na tym forum. A szkoda!:(