PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=495847}

Pozwól mi wejść

Let Me In
2010
6,2 33 tys. ocen
6,2 10 1 32883
6,5 22 krytyków
Pozwól mi wejść
powrót do forum filmu Pozwól mi wejść

Główną rolę będzie grała Chloe Moretz - według mnie najlepsza aktorka młodego pokolenia, kto nie wierzy niech zobaczy ją w Kick-Ass.

Witcher

Ale partneruje jej chłopak który nie ma zielonego pojęcia o aktorstwie i jest największym beztalenciem jakie ostatnio ogladalem na ekranie. Wystarczy zobaczyc The Road gdzie gra jedna z glownych rol.

Witcher

Nie powiedziałbym że jest najlepszą aktorką młodego pokolenia zaś let me in zapewne będzie tak zamerykanizowane że z książką nie będzie miało wiele wspólnego.

Kabraxis

Jest. Widziałeś w ogóle z nią jakikolwiek film?

ocenił(a) film na 7
Witcher

Nie pamietam jej za bardzo z innych produkcji ale W Kick-Ass byla genialna!Mała jako HIT-GIRL wymiotła wszystkich aktorów w tym filmie te jej teksty Kiedy Daddy Pyta się o urodziny scena ze spluwą :Koniec Przedstawienia sqr mnie rozwaliła:)i dużo by pisać ...

Witcher

Czas odkupienia, 500 dni na miłość, kick ass- Te widziałem i serio nie uważam jej za super wybitną gwiazdę. Może w przyszłości coś z niej będzie, ale teraz jak narazie nie zauroczyła mnie swoją grą aktorską. W porównaniu do takich aktorek jak Saoirse Ronan, Dakota Fanning, Ellen Page czy Jodelle Ferland, to raczej nie jest zbyt wybitna, ale oczywiście każdy ma prawo do własnego zdania.

Kabraxis

No właśnie, bo dla mnie akurat Saoirse Ronan jest kiepska :). Dakota Fanning, Ellen Page czy Jodelle Ferland są bardzo dobre, ale brak im aż takiej swobody jaką ma Chloe.

Witcher

Skoro tak sądzisz, nie będe się wykłucał, jak już powiedziałem, każdy ma prawo do własnego zdania, tylko że Saoirse w wieku Moretz otrzymała nominacje do Oscara co według mnie świadczy już o pewnym profesjonaliźmie, no ale nie mnie osądzać.