PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=495847}

Pozwól mi wejść

Let Me In
2010
6,2 33 tys. ocen
6,2 10 1 32883
6,5 22 krytyków
Pozwól mi wejść
powrót do forum filmu Pozwól mi wejść

Świetna fabuła, gra aktorska, ujęcia. Abby wspaniale manipulowała zarówno chłopcem jak i widzem. Od początku jej celem było znalezienie nowego opiekuna. Podpuściła Owena aby zaatakował prześladowców, wzbudzała u niego współczucie (wejście bez zaproszenia do domu i krwawy pokaz) a w końcu w ostatecznym sprawdzianie, pomoc w zabójstwie. Myślałem że będzie to kolejny gniot, ale zostałem bardzo miło zaskoczony.

ocenił(a) film na 7
Torain

Kino bez efektów czy solidnej dawki akcjii Spokojnie kino z klimatem dobrze dobraną muzyką z tajemincą . Nie zrobił dla mnie aż takiego zachwytu żeby dać mu najwyższą ocene. Ale jest to film który wciąga bez jakieś brutalności .7/10

ocenił(a) film na 7
Torain

Film nawet bardzo dobry, ale wszystko psuły te momenty, w których Abby świeciła oczami, robiła minę jak ja przy oglądaniu Zmierzchu i miotało nią jak szatan gdy kogoś zabijała. Gdyby nie to, powiedziałabym nawet, że jest to jeden z lepszych horrorów jakie ostatnio widziałam (choć nie mówię, że się na nim bałam), no ale cóż...

użytkownik usunięty
dolgorlz

Co ty pleciesz? Mówisz że gdyby nie robiła strasznych oczu i się tak nie miotała to to byłby jeden z lepszych horrorów? Toś to tylko dzięki tym scenom ten film się zalicza do horroru!

ocenił(a) film na 7

Jest chyba różnica między 'lepszy horror' a 'zalicza się do horroru'?

użytkownik usunięty
dolgorlz

Ale bez tych scen to nie było by w ogóle horrorem.

ocenił(a) film na 7

Właśnie oświeciło mnie o co Ci chodzi. Słuchaj, ludzie są na tyle różni że jednym podoba się to, a innym tamto. Po prostu wolę horrory, podczas których nie wybucham śmiechem. Zauważ, że w mojej pierwszej wypowiedzi nie sugerowałam, że jakiś post innej osoby jest nieodpowiedni, więc proszę Cię, zwracaj też na to uwagę.

użytkownik usunięty
dolgorlz

Nie mam pojęcia o czym mówisz ;p Też wolę straszne a nie śmieszne horrory ;]