W której minucie i po którym zdaniu dotarło do was że uwaga KOBIETY NIE SĄ GORSZE OD MĘŻCZYZN A NARU JEST TOTALNYM SUPER MEGA ULTA GIGA SZEFEM KTÓRY JEST NAJLEPSZY I NAJMĄDRZEJSZY ALE NIKT JEJ NIE DOCENIA I PRZY POMOCY PATYKA ZABIJE NAJPOTĘŻNIEJSZEGO ŁOWCE W GALAKTYCE TAKA JEST SUPER MĄDRA DZIELNA I SILNA!
Widzę że współczesne kino dla dorosłych leży niżej niż bajki dla dzieci 30 temu, bo już pocahontas czy księżniczka mononoke pokazała że nie trzeba w co drugim zdaniu mówić PATRZ JESTEM KOBIETOM I JESTEM MĄDRZEJSZA OD BOBRA I PREDATORA WIDZISZ JAKA JESTEM SUPER I UWAGA JESTEM KOOBBIIEETOOM A CAŁY ŚWIAT MNIE PRZEZ TO NIE DOCENIAAA!!!
ps. wiecie że kobiety nie są gorsze od mężczyzn a Naru jest niesamowicie dzielna, inteligentna i samowystarczalna i dzięki potędze swojej kobiecości potrafi przechytrzyć i pokonać patykiem najpotężniejszego łowce w galaktyce??
oni jej muwiom, ic do kuchni, a ona NJE JA UMJEM TROPIC.... no i w sumie tyle z historii. Troche sie zawiodlem, myslalem, ze bedzie cos ciekawszego niz tylko pojedynki.
ona była najmądrzejsza i najsprytniejsza gdyby nie patriarchat i toksyczna męskość to wszyscy by przeżyli
Koncept tej dziewczyny jest nietrafiony z banalnego powodu. Mamy plemię mające wyspecjalizowanych dorosłych łowców, i nagle nastolatka której całe życiowe doświadczenia to rysowanie patykiem po piasku i łapanie robaków, zaczyna ich pouczać, zaczyna się wymądrzać, zaczyna być infantylnie pewna siebie to kurde xD
Gdyby tą postać grał chłopak to nic by nie zmieniło. Dać przez łeb i przywiązać do drzewa żeby sobie krzywdy nie zrobiła bo jest niespełna rozumu i instynkt samozachowawczy u niej nie działa. A tutaj chcą z niej zrobić ofiarę szowinizmu i seksizmu, przecież ona jednak była najinteligentniejsza i najlepsza z całego plemienia. Ale skąd ci wojownicy mogli wiedzieć że urodził im się żeński nastoletni terrminator który jednym uderzeniem odbije tarcze predatora tak silnie że utnie mu rękę, a potem stylem ukrytego smoka ninja shinobi będzie skakać wokół niego robić fikołki przewroty i praktycznie na gołe pięści go zabije bez zadrapania
Lubisz chłopaków, tak boisz się kobiet czy po prostu jesteś takim zgorzknialcem? Może to jakiś uraz psychiczny do kobiet?
Niczego nie mówiłem, a napisałem już wszystko co chciałem. Żyj sobie w swoim świecie, masz do tego prawo.
Jestem gejem a ty mnie z tego powodu złośliwie uwłaczasz. Słabo z twojej strony...
To normalne że opierasz wszystkie swoje przemyślenia na punkcie homoseksualizmu? Gdzie pisałem coś o kobietach, czyżbyś wykonywał jakieś projekcje w swojej głowie i sie zapomniał?
A to trzeba się bać kobiet, żeby widzieć jakie lewackie bzdety się wciska. Geje rozumieją kobiety? - jak ten z Poznania co utopił lub pozwolił utonąć koleżance ?