PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10006906}
6,4 33 tys. ocen
6,4 10 1 32960
6,4 49 krytyków
Predator: Prey
powrót do forum filmu Predator: Prey

W której minucie i po którym zdaniu dotarło do was że uwaga KOBIETY NIE SĄ GORSZE OD MĘŻCZYZN A NARU JEST TOTALNYM SUPER MEGA ULTA GIGA SZEFEM KTÓRY JEST NAJLEPSZY I NAJMĄDRZEJSZY ALE NIKT JEJ NIE DOCENIA I PRZY POMOCY PATYKA ZABIJE NAJPOTĘŻNIEJSZEGO ŁOWCE W GALAKTYCE TAKA JEST SUPER MĄDRA DZIELNA I SILNA!

Widzę że współczesne kino dla dorosłych leży niżej niż bajki dla dzieci 30 temu, bo już pocahontas czy księżniczka mononoke pokazała że nie trzeba w co drugim zdaniu mówić PATRZ JESTEM KOBIETOM I JESTEM MĄDRZEJSZA OD BOBRA I PREDATORA WIDZISZ JAKA JESTEM SUPER I UWAGA JESTEM KOOBBIIEETOOM A CAŁY ŚWIAT MNIE PRZEZ TO NIE DOCENIAAA!!!

ocenił(a) film na 3
trejnx

ps. wiecie że kobiety nie są gorsze od mężczyzn a Naru jest niesamowicie dzielna, inteligentna i samowystarczalna i dzięki potędze swojej kobiecości potrafi przechytrzyć i pokonać patykiem najpotężniejszego łowce w galaktyce??

ocenił(a) film na 5
trejnx

oni jej muwiom, ic do kuchni, a ona NJE JA UMJEM TROPIC.... no i w sumie tyle z historii. Troche sie zawiodlem, myslalem, ze bedzie cos ciekawszego niz tylko pojedynki.

ocenił(a) film na 3
FireJach

ona była najmądrzejsza i najsprytniejsza gdyby nie patriarchat i toksyczna męskość to wszyscy by przeżyli

ocenił(a) film na 3
trejnx

Koncept tej dziewczyny jest nietrafiony z banalnego powodu. Mamy plemię mające wyspecjalizowanych dorosłych łowców, i nagle nastolatka której całe życiowe doświadczenia to rysowanie patykiem po piasku i łapanie robaków, zaczyna ich pouczać, zaczyna się wymądrzać, zaczyna być infantylnie pewna siebie to kurde xD

Gdyby tą postać grał chłopak to nic by nie zmieniło. Dać przez łeb i przywiązać do drzewa żeby sobie krzywdy nie zrobiła bo jest niespełna rozumu i instynkt samozachowawczy u niej nie działa. A tutaj chcą z niej zrobić ofiarę szowinizmu i seksizmu, przecież ona jednak była najinteligentniejsza i najlepsza z całego plemienia. Ale skąd ci wojownicy mogli wiedzieć że urodził im się żeński nastoletni terrminator który jednym uderzeniem odbije tarcze predatora tak silnie że utnie mu rękę, a potem stylem ukrytego smoka ninja shinobi będzie skakać wokół niego robić fikołki przewroty i praktycznie na gołe pięści go zabije bez zadrapania

trejnx

Lubisz chłopaków, tak boisz się kobiet czy po prostu jesteś takim zgorzknialcem? Może to jakiś uraz psychiczny do kobiet?

ocenił(a) film na 3
Ubik777

Weź jeszcze powiedz coś o mojej starej. Merytoryka to jest to co kocham!

trejnx

Niczego nie mówiłem, a napisałem już wszystko co chciałem. Żyj sobie w swoim świecie, masz do tego prawo.

ocenił(a) film na 3
Ubik777

Jestem gejem a ty mnie z  tego powodu złośliwie uwłaczasz. Słabo z twojej strony...

trejnx

Geje rozumieją kobiety i nie muszą tworzyć takich wynurzeń na ich temat;)

ocenił(a) film na 3
Ubik777

To normalne że opierasz wszystkie swoje przemyślenia na punkcie homoseksualizmu? Gdzie pisałem coś o kobietach, czyżbyś wykonywał jakieś projekcje w swojej głowie i sie zapomniał?

Ubik777

A to trzeba się bać kobiet, żeby widzieć jakie lewackie bzdety się wciska. Geje rozumieją kobiety? - jak ten z Poznania co utopił lub pozwolił utonąć koleżance ?

ocenił(a) film na 3
trejnx

Żałość tej produkcji nie polega na tym, że kobieta jest ukazana jako nie gorsza, tylko na tym, że jej pozytywne cechy zbudowane są na poniżeniu męskości. Faceci w tym filmie pokazani są jako gorszy sort, frajerzy bici, gnojeni i kiwani przez 50kg nastolatkę.