Film nudny, strasznie tęgi montaż. Pierwsza część była o niebo lepsza. Efekty takie same a jedyne co mi się tutaj podobało to nieźle wyreżyserowane strzelaniny
5/10
Nie zgodzę się z tobą, "Predator 2" to bardzo dobry sequel i proszę cię - tylko nie nudny! Pierwszy raz widzę taki zarzut wobec tego filmu. Przecież po brzegi był wypchany akcją, a dłużyzn wcale nie było. Nie był nudny, a jeżeli twierdzisz tak naprawdę to prosiłbym cię o wymienienie innych tego typu filmów, które nie są nudne.
uff fifa z ciebie to jest krytyk po zbóju, kapitalnie zrobiony filmik oglądam go czasem jak sie nudze i za kazdym razem jest dreszczyk emocji..
Zgadzam sie. Co prawda nie uwazam tego filmu za nudny, ale nie moge zniesc tego ze policjant ze spodniami podciagnietymi pod pachy pokonuje po walce wrecz drapiezce.
Dlaczego predator ucieka w metrze przed Gloverem, skoro chwile wczesniej urządził masakrę w pociągu? Bal sie??
Obciecie reki dyskiem przemilcze.
Za bardzo to wszystko naciagane.
Jedynka o niebo lepsza.
Może to przez porę... oglądałem go o 23 ;]
Zawiodłem się... liczyłem na coś co może się równać z jedynką. A otrzymałem średni film akcji, z fajnymi strzelaninami, wypakowany akcją (coś jak dzisiejsza koncepcja filmów akcji). Zabrakło mi trochę klimatu jedynki. Predator był bardziej naciągany co kolega wyżej zauważył.
Jeżeli ktoś chce ocenić mój gust to zapraszam do moich OCEN ;] w profilu.
Czegoś mi w nim zabrakło
Moim zdaniem, podobny klimat. Przenosiny z dżungli do dżungli... jednak tym razem miejskiej :)
Dlaczego predator ucieka w metrze przed Gloverem, skoro chwile wczesniej urządził masakrę w pociągu? Bal sie??
Obciecie reki dyskiem przemilcze.
A skąd ty wiesz że uciekał?? gdzie to niby zobaczyłeś za kazdym razem wracal do swojej kryjówki a harrigan poprostu go zauważyłi i pobiegł za nim..czy predator wiedział ze go gonił tego nie wiesz wiec po co pieprzysz
A z tym dyskiem przemilcze , to może wymyśl coś lepszego może powinien mu był harrigan wpakować palec w oko co??
to by było lepsze nie.......