Powiedzcie mi jak to możliwe że w statku Predatorów by czaszka obcego, skoro Alieny nie mają podobno szkieletu wewnętrznego, tylko twardy szkielet zewnętrzny.
no tez mnie to zastanawia, ale nie tylko to. predator bez maski nie moze zmieniac trybów widzenia,on nie ma takiej opcji w oczach tylko w masce, a w filmie smigał sobie bez maski i widzial na niebiesko. nie wiem czy w jedynce cos takiego bylo bo nie pamietam,dawno nie ogladalem
zapominacie że twórcy kolejnych odslon o Predku i Alienach zawsze dodawali coś od siebie coś czego wcześniej nie było i tak na zwiastunie do mającego sie u nas pojawic w grudniu AvP 2 : Requiem zauważyć można że Predator majuż Umocowane DWA ( na każdym ) ramieniu działka plazmowe DLA M<NIE KICHA a co do szkieletu Obcego ... może tamten Prtedatror ( ten z Dwójki upolował jakiegoś udoskonalonego w wyniku badań korporacji Weyland - Yutani Xenomorpha?;d pzdr
Moj Predatorku.. masz na bani.. bo piszesz taki temat.. wiem ze zaraz posypia sie na mnie glupie txty .. lecz.. mam to gdzies..
jak ktos juz napisal.. taki post swiadczy o autorze..
Co to ma do rzeczy? Predator dorwał głowę Aliena i go oszlifował. Zewnętrzny szkielet 'Aliena' też musi się składać z bardzo twardych elementów, więc Predzio tylko ściągnął z niego 'skórę' i umył;)))
Ta czaszka to miał być żart, puszczenie oka do widzów, easter egg. Zamiast tego uruchomiło maszyne marketingową o nazwie "Obcy kontra predator", która kręci sie do dziś (komiksy, gry, filmy).
Nie sądzę. Nawet gdyby nie było czaski obcego na statku Predatorów to i tak prędzej czy później powstałyby komiksy i gry AvP. W takim razie niby, jaki easter egg zainspirował twórców do stworzenia komisków typu 'Batman vs Predator', 'Obcy vs Predator vs Terminator'? W żadnym filmie z Batmanem czy Terminatorem nie było nawet pazura Obcego, a i tak takie kwiatki powstały. Puszczenie oka do widza? Jak najbardziej. Ale nie uruchomiło to żadnej maszyny marketingowej. To było nieuniknione;]