PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=8867}
6,4 41 tys. ocen
6,4 10 1 41000
6,0 25 krytyków
Predator 2
powrót do forum filmu Predator 2

To nie żart , Predator 2 zostanie wyemitowany w święta , nie wiem kto odpowiada za ramówkę ale stacja Polsat ośmieli się wyemitować ten film 24.21 (sic!) po Kevinie , zrezygnowali tym samym z kultywowanego co roku
Die harda , z jednej strony dobrze bo co święta to Willis i to albo w Polu rażenia albo w Szklanej pułapce , teraz to powinien film pójść leżakować na jakieś 5 lat , wracając do Predatora2 to film niesamowicie krwawy bardziej niż pierwsza część i nie wiem jak oni to widzą , stół wigilijny rodzinka przy TV i patrząc na kanał pierwszy kolędy i inne pierdły ckliwe rodzinne klimaty to samo z dwójką a na Polsacie krew spływa po ekranie , Polsat chyba oberwie , mógł przed Sylwkiem wyemitować no ale nie w święta , dobra
ciekawi mnie jaki będzie lektor i jakie tłumaczenie bo pamiętam ylko te z TVP2 które było takie se (sobie) zatem typuję że lektorem będzie Jarosław łukomski który czytał już Predatora 1 i mnie jego sposób artykułowania zadawala a was ?

użytkownik usunięty

Pomyłencjone się wkradło do mojej ramówki Polsat co prawda wyemituje Predatora2 ale 26.12 i to o 22:50 Predator II Starcie w miejskiej dżungli - film sensacyjny, USA 1990 , nie zmienia to faktu że to film nie na Boże Narodzenie , Predator w Betlejem hehe ?

Czlowieku wlasnie dzieki takim ludziom jak ty ogladamy odgrzewane po milion razy 'hity' w stylu 'Kevin sam w domu', 'Akademia Policyjna' i inne. Filmy sa ok, ale ile mozna? Jak raz na dwa lata albo i wiecej wyemituja Predatora w tv to chyba swiat nie spotka zaglada co?
Poza tym watpie aby Polska rodzina przy stole ogladala tego typu filmy, jeden ruch miesnia palca i zmieniamy na inny program i o co tyle krzyku. ktos zmusza Polakow do ogladania?

W dzisiejszych czasach jest wiecej przemocy w wiadomosciach na jedynce niz w tym filmie, ale n/c...