PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=259945}

Prestiż

The Prestige
2006
8,1 406 tys. ocen
8,1 10 1 405830
7,6 75 krytyków
Prestiż
powrót do forum filmu Prestiż

Film jest piękny.. Na prawdę jeden z lepszych jakie oglądałam w życiu, czuć kunszt Nolana :) Aż wieje z tv jego poezją. Czy tam zalatuje... Nieważne. Ale nic tak nie psuje radości z oglądania filmu jak przeczytanie o jego zakończeniu w trakcie jego oglądania. Dlaczegoż to musiałam w trakcie reklam kiedy leciał film spojrzeć na stronę na Filmwebie i przeczytać zakończenie?! Film piękny, ale znając je nie mogę sobie wybaczyć, do końca życia będę to sobie wypominać! Przeklinam ten dzień! To arcydzieło już nie jest takie oczywiste gdy się ma wszystko na tacy...A ja uwielbiam używać mózgu gdy oglądam film.
Eh, a tak na marginesie to na tvn mają za długie przerwy, aż nudą wieje, czy ktoś wie czy można coś z tym zrobić?

ocenił(a) film na 9
across the universe

Gratuluje oglądnięcia na TVN!

Bo ja nigdy nie wiem kiedy puszczają dobre filmy. Zawsze są słabo reklamowane i puszczane o chorych godzinach.
Za to zawsze wiem kiedy będzie kolejny odcinek Hotel 52 i innych szmir.

ocenił(a) film na 10
Noise147

ja też obejrzałam w tv, ale nie od początku, więc potem załatwiłam go sobie i zobaczyłam cały. to co mogę o nim powiedzieć, to to, że to jeden z najpiękniejszych filmów które oglądałam. nie tylko niesamowita fabuła, ale również cudowne przesłanie. ARCYDZIEŁO polecam polecam polecam!!! <3