Cały dzień czekam na "Prestiż", w końcu włączam TVN i co widzę?! "Bodyguarda"! Co to kur... ma być?!
Nie dość, że zajebiste filmy puszczają późno (wczoraj oglądnąłem na tvn siedem ala pacino przez co spóźniłem się do roboty), byłem gotów przełknąc reklamy, ale TVN sobie pomprostu z ludzi kpi. Zero poprawności a pieniążek musi się kręcić, ale wykorzystywać to że ktoś umarł to jest nie poważne, i jak zwykle wszysczy przypominają sobie o kimś kiedy się zaćpa na śmierć i płaczą jaki to był wspaniały człowiek. to jest po prostu nie poważne
no bo wiesz, że nie zawsze się pamięta o jakimś ludziu, że tam kij z nim i w wogóle, aż tu nagle trach zachla, zaćpa się na śmierc albo umrze normalnie to nie ma znaczenia, i wszyscy sobie nagle o nim przypominają za co najbadrziej lubili tego ludzia, no i huston za bodygarda i tvn wstawił ten film zamiast prestiżu, przez co zyskując szerszą grupę odbiorców, którzy z sentymmentem przypomna sobie: ach, ale ten bodygard był fajny, a łitnej tez całkiem, całkiem i kto wie że dzięki temu mieli więcej ludzi przed telewizorami zachwycającymi się nad ciągle żyjącą łitnej niż gdyby puścili prestiż, no bo przecież tragedie przyciągają ludzkość
pzdr
a co do drugiego pytania to tak(żeby nie było jakiś niedomówień)
Ponawiam pytanie: jaka poprawność, jakie pieniądze i jakie wykorzystywanie?
Ot wstawili wspominke i tyle. Dawno, dawno temu na TV tak robili jak umierał jakiś znany muzyk. Puszczano jakis stary koncert albo dokument. Nie dali tego w dzień śmierci. Dali teraz. Nie dali nic nowego, dali film, który był już 100 razy i kto nie chce, nie obejrzy.
Prestiż też już był z 10 razy.
Bardzo ciekawe, bo właśnie chciałem go obejrzeć pierwszy raz. Nawet jeżeli już był to na pewno nie tyle razy co Bodyguard. Kolarek bardzo dobrze wszystko wyjaśnił, ale jeśli nadal tego nie rozumiesz to mam pytanie, używasz mózgu?
Wy na pewno nie. To jest PRYWATNA STACJA i mogą robić co chcą. I g...wno was to obchodzi czy chcą większej oglądalności (bardzo wątpliwe) czy kasy z reklam.
Nie podoba się? To wyp... do wypożyczalni po Prestiż i po sprawie.
Ja się rozklejam? Dziecko? Z czym?
To wy płaczecie i krzyczycie jak niedorozwinięte bachory bo im na g...nym TVNie nie puścili filmu wykastrowanego z oryginalnego formatu, ze znaczkami na ekranie i przerywanego reklamami.
To się trza nad sobą zastanowić. Niedzielni kinomaniacy.
NIE! Nie pójdę do wypożyczalni po Prestiż! A dlaczego? Bo nie mają tego filmu. A w moim mieście jest jedna jedyna wypożyczalnia. Wkurzyli mnie tym Bodyguardem :P
Planowałam Prestiż oglądnąć ale mówi się trudno, wypadek losowy, co nie oznacza że mogli puścić Bodyguard o 20.
Ja też planowałem obejrzeć Prestiż.
Skoro w wypożyczalni w mieście nie ma to wypożycz z największej wypożyczalni świata.
A na TVNie będzie pewnie za tydzień.
Ty kolego z pewnoscia mozgu nie uzywasz. Kolejny raz widze jak lamiesz regulamin FW. Niedobrze sie dzieje z polska mlodzierza.
Fajniejszy nie oznacza lepszy. A tak w ogóle to śmieszne, że bazujesz na średniej z ocen...
Mi też, to solidny film. Nie przekonała mnie tylko ta maszyna Tesli, wydaje się taka z dupy wzięta.
BTW Z tym Bodyguardem nie było na poważnie ;)
Co do Prestiżu - Musiałbym stwierdzić podczas 3 seansu czy dalej mi to [maszyna] przeszkadza i czy chcę mieć ten film w kolekcji.
Chociaż można było się już do czegoś takiego przyzwyczaić, że Christopher do swoich realistycznych filmów zawsze wrzuca jakieś zabawki:
Batman Początek - ta maszyna odparowywująca wodę
Mroczny Rycerz - sonar
Prestiż - maszyna Tesli
Incepcja - maszyna snów
W Prestiżu niestety zabawki najmniej pasują ;'(