Christian Bale nie jest tępy, jest wspaniałym, wszechstronnym aktorem, w dodatku potwierdzone to jest przez wiele prestiżowych nagród które otrzymał. Ale nie dziwię się kiedy o świetnym filmie piszesz cienizna, skoro pewnie Twój gust filmowy kończy się na reklamach płatków śniadaniowych.
a ja uważam że mój jest najlepszy na świecie; i doceniam grę dobrych aktorów. na prawdę nie rozumiem co w tym filmie uważasz za tępe, w jego grze.
Christian Bale jest bardzo wszechstronny i ma wielki talent aktorski, a jego rola w Prestiżu jest genia..... a nie, racja, jest tępy.
tak, gość niesamowicie tępy. zwłaszcza ten wczorajszy oskar tego dowodzi. bez kitu, co on robi jako aktor, powinien być rzeźnikiem, czy coś w tym stylu, prawda?
bale jest jednym z top10 aktorów Hollywoodu bez wątpienia , pozdrawiam wszystkich znawców filmów co są ograniczeni do m jak milosc , i dają dyche mroczkowi
Nie odwzajemniamy pozdrowienia. Bale jest katastrofalnym drewnem. Trzeba być idiotą, żeby tego nie dostrzegać.
Najlepsze jest to że kłócisz się jak rozwydrzony bachor a nie masz żadnych argumentów swojej racji. Jedyne co potrafisz o nim powiedzieć to że jest głupi, tępy. Skoro nie umiesz się wypowiadać to nie zaśmiecaj forum takimi błahostkami. Zstanawiam się tylko czy jesteś normalnym użytkownikiem lecz lekko cofniętym, czy kolejnym dzieciakiem który bierze udział w tej "wojnie" na filmwebie i za jedyny cel życia uważa zaniżanie każdemu arcydziełu i najlepszemu aktorowi ocenę i oczarnianie go. W każdym razie nie uważam Cię za jakiegoś bardzo ambitnego, bez obrazy...wszystko przychodzi z czasem.
i tyle mejki pojechal , siber nie zabłysnął tym razem , a siber skoro mowisz ze bale nie potrafi grac itd , to napisz choć jakie filmy z nim widziales?
Widziałem między innymi Prestiż, Batmana, Wrogów Publicznych (We wszystkich grał tak samo)... I jestem z siebie dumny.
Może mam niewysublimwany gust filmowy i dlatego nie potrafię dostrzec wyjątkowych walorów aktorskich Bale'a ale... zbyt charyzmatyczny to on nie jest. W "Prestiżu" zagrał dobrze, nie mam do niego zastrzeżeń. Seansu mi na pewno nie popsuł. Z drugiej strony nie widzę powodów, żeby się nad nim zachwycać. Gdyby nie ten wątek, pewnie nawet by mi przez myśl nie przeleciał ;)
Zastanawiam się, czy jego "prawie, że brak ust" nie przeszkadzają w ekspresji. Podobnie jak te wielkie wargi Nicolasa Cage'a. Ach, pierdoły. De Niro tez ma wąskie i jest fenomenalny.
De Niro ma smukłe, a nie wąskie, a Bale nie ma wcale. I to jest również jedna z nieskończonej ilości jego wad, brawa za to kapitalne spostrzeżenie. Ten wątek by się nie pojawił gdyby ta kaleka nie zepsuła mi oglądania Prestiżu.
Siber oglądnąłeś 3 filmy w których wg. mnie Bale zagrał najgorzej. Co do tego, że jest drewnem to przepraszam ale jeśli nie potrafisz mu czytać z twarzy to nie on jest tępy tylko ty. W 3 filmach grał psychola i w każdym z nich zagrał tego psychola inaczej a nie każdy aktor by tak potrafił. Oglądnij sobie The Machinist, American Psycho, Empire of The Sun, Harsh Times czy też Equilibrium i dopiero wtedy oceniaj. Bale uważałem za słabego aktora do póki nie zobaczyłem z nim paru filmów (każdy na początku twierdzi, że to słaby aktor).