PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=259945}

Prestiż

The Prestige
2006
8,1 406 tys. ocen
8,1 10 1 405762
7,6 75 krytyków
Prestiż
powrót do forum filmu Prestiż

No właśnie, iść, czy nie iść? Poprostu chce wiedzieć, czy warto wydać 16 zł.:)

ocenił(a) film na 10
kadma_2

Musisz isc, ja pojde jutro jeszcze raz. Po prostu film roku jak dla mnie

ocenił(a) film na 9
kadma_2

Przed sekundką wróćiłem z kina i powiem tyle- to będzie najlepiej wydane 16zł w twoim życiu. Film jest kapitalny, z każdą minutą wciąga coraz bardziej, momentami potrafi wywowłać dreszczyk emocji (obejrzycie a sie dowiecie dlaczego),
Tylko ostrzegam to nie jest film na którym będą jakieś niesamowite efekty, bullet-time'y i inne efektowne dodatki.

a i dla mnie film ma jedno przesłanie- czy rzeczywiście cel uświęca środki?????

ocenił(a) film na 9
FvJ

Czy film roku to może niekoniecznie, ale kawałek dobrego kina by Nolan zapewnone. Film zdecydowanie do powtórnego obejzenia, mimo, że większość zawiłek fabuły jest zrozumiała to warto pewnie jeszcze raz prześledzić niektóre wydazenia i sceny. No i dla aktorów warto - Bale, Caine i Bowie to mistrzostwo! A jest jeszcze Andy Serkis i Hugh Jackmann, bo Scarlett Johansonn to raczej dla ozdoby... Polecam!

ocenił(a) film na 8
_dominic_

Zdecydowanie.
IŚĆ
XD

ocenił(a) film na 10
eat

Warto!!

ocenił(a) film na 6
Kristofer

Dzięki za rady. Napewno pójde. :):) Och, już nie moge się doczekać. Dawno nie oglądałam żadnego przyzwoitego filmu

kadma_2

IŚĆ!

ocenił(a) film na 10
Krolik_Pudding

KAPITALNY FILM! KONIECZNIE!! Naprawde przerewelacyjny, dawno nie widzialem tak dobrego filmu.

ocenił(a) film na 7
kadma_2

Iść warto chociażby żeby zobaczyć całkiem dobrze zapowiadający się film... nie powiem film mi się bardzo podobał ale do pewnego momentu...nastał taki zwrot fabuły który zupełnie mi się nie spodobał i wydawał się nieco naciągany. Ale ocenić trzeba samemu, iść chociażby po to żeby zobaczyć, bo obejrzeć naprawdę warto :)