PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=259945}

Prestiż

The Prestige
2006
8,1 407 tys. ocen
8,1 10 1 407112
7,8 88 krytyków
Prestiż
powrót do forum filmu Prestiż

Oczywiscie jak w telewizji nic nie ma to na wszystkich kanalach, a jak na jadnym kanale leci cos ciekawego to i na innych leci cos godnego uwagi. Mowie tu o walce Kliczko-Chisora....jedyna nadzieja ze Kliczko skopie mu du*sko w mniej niz 3 rundach ;]

ocenił(a) film na 7
Ochrzczony

Kliczko na pewno go skopie,a film zawsze warto obejrzeć. :)

ocenił(a) film na 9
himym

Po tym incydencie na ważeniu byłbym skłonny obstawić ciężkie KO i zniesienie Chisory na noszach, ale znając Kliczków i biorąc pod uwagę tv, sponsorów, to walka potrwa przynajmniej te 6 rund - jak nie więcej, po czym Kliczko weźmie sprawy w swoje ręce i zakończy pojedynek nokautem. Chisorze nie daje żadnych szans, tak samo jak Mormeckowi w starciu z drugim z braci, ale chciałbym się mylić.

Ochrzczony

To tak jak w środe puszczali "Pamięć absolutna" a na polsacie mecz LM. Najśmieszniejsze jest to że równo rok temu zrobili ten sam manewr i też emitowali "Pamięć absolutna" a na Polsacie leciał mecz 1/8 LM Barca-Arsenal! Hehehe... pewnie za rok znowu tak zrobią iznowu sobie filmu nie obejrze:)

ocenił(a) film na 9
adi_dassler

Człowieku - na TV4 leciała Gorączka, a na TVN Dzień Próby - a Ty mówisz o konfrontacji meczu LM z Total Recall? A wczoraj było to samo - Fan, Gra, Człowiek z Blizną... Jak tu się nie wkurzyć na te stacje?

użytkownik usunięty
CyganFilip

Fan ? no przepraszam bardzo, ale tego nie ruszyłbym kijem.
Gra vs. Człowiek z Blizną. - nie ma co tych dwóch porównywać, powiem tylko tyle: pierwsza opcja lepsza ;]

Gorączka vs. Dzień Próby - to drugie, no chyba że ktoś "Gorączki" nie widział.

O gustach niby się nie dyskutuje... Ale masz tak spaczony, że aż ręce opadają...

użytkownik usunięty
Entratmer

Wiem wiem :)
Ale spokojnie, zgadzam się z twoją opinią.

Nie no "Człowiek z Blizną" spoko tylko ta finałowa akcja jak Tony z M16 z granatnikiem rozwala oprychów(niczym Rambo) psuje moje zdanie o tym filmie ale i tak 8/10 dam.

ocenił(a) film na 9

Dlaczego? Bo gra w nim Wesley Snipes? Co jak co, ale film wyjątkowo mnie zaskoczył - i to nie dlatego, że gra w nim Robert De Niro - ale dlatego, że cała fabuła ma swój klimat. Fakt - nie, żeby był on bez błędów - ale jednak mnie się podobał.
Gorączka vs Dzień Próby - to tak, jakby wybierać, które z dzieci mają ci zabić...
Gra vs Człowiek z Blizną - Gra, jeśli ktoś trochę zapomniał co tam się działo. Takie filmy trzeba oglądać od czasu do czasu, bo pod koniec wiele się wyjaśnia... Ale akurat ja dawno go nie oglądałem ;-)

Ochrzczony

Nie martw się, zamiast 'Prestiżu' będzie 'Bodyguard' z Łitni.

ocenił(a) film na 10
Marcus_Volturi

No i dobrze , bo na polszmacie kliczko , tak wiec TVN mozna sobie dzis darowac , obejrzec "pojutrze" i czekac na boks.

ocenił(a) film na 9
weronikax25

Właśnie, co jest do cholery?! Whitney za długą kreskę wciągnęła i tylko dlatego zamiast filmu, którego bardzo chciałem zobaczyć mam ją oglądać? Wolne żarty. Wie ktoś może czy film puszczą jeszcze później na dniach ?

ocenił(a) film na 7
mattbuyek

O co chodzi z tym 'Bodyguard'em'? Byłam przekonana, że dzisiaj puszczą 'Prestiż', zresztą widnieje on nawet na stronie TVNu w dzisiejszym programie. Wie ktoś może co ostatecznie będzie?

ocenił(a) film na 9
xPat

Whitney przed pogrzebem postanowiła zaśpiewać na TVN-ie.

ocenił(a) film na 9
Marcus_Volturi

No nie, a ja cały tydzień czekałam, żeby obejrzeć Prestiż. Boksem się nie interesuję, więc dla mnie to żadna strata.

Marcus_Volturi

Śmiech na sali.

ocenił(a) film na 10
adeck92

Ale nawet w programie jest , że leci dziś "prestiż". Nie wiem skąd wytrzasneliście bodyguarda

aneczka155

Sprawdź sobie w telewizorze jak masz dostęp. txt albo epg.

ocenił(a) film na 10
adeck92

ok, dzięki za info. Kurczę a tak czekałam na ten film, bo kiedyś już go oglądałam i wg mnie jest świetny a tu klops..Szkoda.

ocenił(a) film na 10
Marcus_Volturi

na pewno ? bo na głównej tvnu dalej wpisany jest prestiż

użytkownik usunięty
Marcus_Volturi

i sprawa załatwiona , niestety...

ocenił(a) film na 9
Ochrzczony

Polecam dekoder z nagrywarką, rozjaśnia rzeczywistość :P

Mango_Jerry

Ja mam Prestiż na DVD :D

ocenił(a) film na 10
Jordan66

na prawdę ich rypie z tą telegazetą ! cały czas nie leci dosłownie nic w tym TV i nagle w jeden weekend dobre filmy lecą, ale Prestiżu sobie nie odpuszczę ;) żałuje że nie zauważyłem ze leciał wczoraj Człowiek z Blizną, bo zamiast to w gazecie wyświetlić jako film dnia to nic o tym nie napisali ;/

ocenił(a) film na 10
michu_r3

guzik.. też chciałam obejrzeć i nie będzie go.. zamiast tego puszczą bodyguarda :(

ocenił(a) film na 10
jowita345

ja się jednym słowem wkuuu++iłem ;/

ocenił(a) film na 10
michu_r3

jakby nie mogli podmianki o 20 zrobić gdzie będzie jakiś beznadziejny dramat... a tak czekałam na ten film.. tvn na siłę podnosi oglądalność sobie a ja i tak tego body... nie obejrzę, bo ileż można oglądać...

michu_r3

ja rozumiem... jak się TU154 rozbił czy Papież umarł to mogli mieszać i zmieniać ramówke ale co mnie interesuje jakaś "czarna narkomanka". Ja też czekałem na "Prestiż"...

ocenił(a) film na 10
michu_r3

no wlasnie dzis ogladalem tvn i podczas reklam to pokazali ze bodyguard zamiast prestizu....chyba wiecej jak "zal" powiedziec nie mozna...wszystko pod publiczke...a tak ntb na Ale Kino bedzie lecial Immortel 20:10, jak ktos lubi sci-fi to polecam

Ochrzczony

no co za p........... z tvn :/ piszę do nich by opier......

ocenił(a) film na 8
Ochrzczony

To co zrobili pozostawię bez komentarza, bo poleciałyby inwektywy.

Ochrzczony

mam nadzieje że że szybko skończy bo bede sie pilotem bawił